Terug naar resultaten

Single groepsreis Out of Africa 12 dagen Kenia

Op zoek naar de Big Five inclusief gamedrives en heel veel maaltijden

We bezoeken de bekendste nationale parken, zoals het Masai Mara National Reserve en het Amboseli National Park, vanwaar we een spectaculair uitzicht hebben op de Kilimanjaro. In alle nationale parken maken we gamedrives samen met een gids en ranger, die de hele reis met ons meereizen. De minibusjes zijn speciaal gemaakt voor gamedrives, waardoor we zowel zittend als staand de mooiste foto’s kunnen maken, doordat het dak helemaal open kan. Bij Lake Naivasha maken we een boottocht over het meer en in Tsavo East hebben we grote kans op het zien van de ‘rode’ olifanten. Door de rode aarde in Tsavo hebben veel olifanten een rode gloed over zich heen. Onze reis eindigt in het zonovergoten Mombasa met haar prachtige witte stranden.

Comfortabel vervoer en luxe lodges

Fox Verre Reizen zorgt voor comfortabel vervoer per safari minibus en/of 4×4 landcruiser. U wordt begeleidt door een ervaren Engelssprekende chauffeur/ranger. Tijdens de safari’s overnachten we in prachtig gelegen en comfortabele tented lodges, veelal in de buurt van of in de wildparken. Zo ervaart u het échte Afrika! Tijdens de safari verblijven we op basis van volpension. In Mombasa overnachten we in een heerlijk hotel direct aan het prachtige strand.

Deze reis is op basis van een kamer/tent op indeling, u deelt uw kamer/tent met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer/tent voor alleengebruik.

Vanaf
€ 2619,-Per persoon
 • Masai Mara, Amboseli, Tsavo en strand
 • Alle gamedrives in de parken inclusief
 • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
 • Alle maaltijden tijdens safari inclusief
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

2 reacties

 • Ramboer Sonja zei:

  Indien deze mogelijkheid zich zou voordoen in de loop van volgend jaar, kunnen jullie me een mailtje sturen.
  Ik wil echt wel een single reis, kwestie dat ik niet graag de enige zou zijn die alleen is.

 • GlobeHopper.nl | Monique zei:

  Hoi Sonja wat leuk, dit is een prachtige single reis door Afrika! In 2020 wordt deze reis in april, juni en september georganiseerd. Je kunt zelf even contact opnemen met FOX Reizen via de groene button en je kunt daar ook de groepsinformatie in de gaten houden. Hopelijk ga je deze mooie reis maken, heel veel plezier gewenst!

Plaats een reactie

Single groepsreis Out of Africa 12 dagen Kenia

€ 2619,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie