Terug naar resultaten

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras 23 dagen

De magie van de Maya's

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras bezoek je allerlei beroemde opgravingen en ga je op zoek naar diep in de jungle verscholen ruïnes. Je maakt kennis met afstammelingen van de Maya’s, die op kleurrijke markten hun waren verkopen en bezoekt leuke dorpjes met sfeervolle pleinen en lekkere eetkraampjes. In Mahahual en Playa del Carmen kun je tenslotte heerlijk ontspannen en mooi snorkelen. Een reis door het voormalige rijk van de Maya’s is even fascinerend als afwisselend.

Magie van de Maya’s
Dit is een zeer gevarieerde reis langs Maya ruïnes, jungle, vulkanen, koloniale steden en witte stranden.We overnachten in sfeervolle hotels. Soms is de accommodatie wat eenvoudiger, maar is de ligging uniek. We reizen de gehele reis met een privé-bus.

Ruta Maya: Mystieke ruïnes in het regenwoud
Diep in het regenwoud bevinden zich vele Maya-ruïnes. Van de nog niet gerestaureerde gedeeltes heeft de natuur vaak weer volledig bezit genomen. Bij de imposante Maya-ruïnes van Tikal klim je naar de top van één van de tempels voor een waanzinnig mooi uitzicht over het oerwoud. Je slaapt hier in een fijn hotel in het park, dichtbij de ruïnes.

Koloniale steden en indianendorpjes in Mexico, Guatemala en Honduras
De koloniale steden Merida, San Cristóbal de las Casas en Antigua zijn bezaaid met koloniale gebouwen, kerken en kloosters. Je kunt hier lekker rondstruinen, winkelen of vanaf een terrasje het dagelijks leven aan je voorbij laten gaan. In Copán en de dorpjes rondom het meer van Atitlán leven de afstammelingen van de Maya’s nog volgens eeuwenoude tradities.

Vulkanen beklimmen in Guatemala en ontspannen in Mexico
Tijdens een beklimming van de actieve Pacaya vulkaan zie je de gloeiend hete lava over de helling stromen, een indrukwekkend gezicht. We sluiten deze bijzondere reis af in het sfeervolle vissersdorpje Mahahual en de bekende badplaats Playa del Carmen waar je heerlijk kunt relaxen, duiken, en snorkelen.

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras 23 dagen
Vanaf
€ 2379,-Per persoon
  • Unieke overnachting midden ín het park van Tikal, vlakbij de ruïnes
  • Entreegelden inclusief, Chichén Itzá, Uxmal, Palenque en Tulum in Mexico
  • Entreegelden inclusief Copán en Tikal in Honduras en Guatemala
  • Zeer afwisselende reis met vulkanen, indianenmarkten, koloniale steden en strand
  • Bezoek aan minder bekende en authentieke stadjes in Mexico
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door Sawadee Vakanties voor reizigers
Sawadee Vakanties voor reizigers

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras 23 dagen

€ 2379,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie