Terug naar resultaten

Privéreis 17 dagen Colombia met gids en chauffeur

Besneeuwde bergtoppen, schilderachtige woestijnen en kleurrijke steden

Colombia is terug van weggeweest! Veel toeristen ontdekken wat ze al die tijd gemist hebben: de besneeuwde bergtoppen van de Andes, schilderachtige woestijnen, de overweldigende Amazonejungle en kleurrijke koloniale steden. De unieke Colombiaanse cultuur heeft Afrikaanse, inheemse en Europese invloeden. Geen wonder dat het magische realisme van Gabriel Garcia Marquez hiervandaan komt: Colombia is een droombestemming!

Deze privéreis start in het koele Bogotá, waar u onder andere de koloniale pracht bewondert. Dat doet u ook in ‘de parel van Colombia’, Cartagena. Ook gaat u de natuur in: u geniet bijvoorbeeld van de zonsondergang in de Tatacoawoestijn. In San Agustin bewondert u de mysterieuze precolumbiaanse beelden. Via een indrukwekkende rit door de Andes komt u aan in het prachtige Popayán. In de koffieregio maakt u kennis met de Colombiaanse koffieproductie. Daarna ontdekt u nog meer overweldigde natuur aan de noordkust, in het nationale park Tayrona. 

Het grootste deel van de privéreis rijdt uw privéchauffeur u langs de hoogtepunten van het schitterende én toegankelijke Colombia. We hebben een route uitgestippeld waarmee u het mooiste van dit land ontdekt. Onderweg kunt u, in overleg met de chauffeur, natuurlijk stoppen op fotogenieke plekken. Naar Cartagena reist u in een minibus met een internationaal gezelschap. Ook alle andere logistieke zaken, zoals de hotels, zijn voor u geregeld. De excursies worden begeleid door lokale Engelssprekende gidsen. U overnacht meerdere keren op prachtige locaties, zoals in de sfeervolle koloniale stad Popayán, in een haciënda in de koffieregio en in de mooiste stad van het land, het Caribische en koloniale Cartagena. Colombia: ‘the only risk is wanting to stay!’

Privéreis 17 dagen Colombia met gids en chauffeur route
Privéreis 17 dagen Colombia met gids en chauffeur
Vanaf
€ 3379,-Per persoon
  • Bogotá, Cartagena, Santa Marta
  • Tatacoawoestijn
  • Popayán en Zona Cafetera
  • Catedral de Sal de Zapaquirá
  • Precolumbiaans San Agustín
  • Salto del Mortiño en Villa de Leyva
  • Alto de los Idolos en Alto de las Piedras
  • Andesgebergte en de Cocoravallei
  • Tayrona National Park
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door SRC-Reizen
SRC-Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Privéreis 17 dagen Colombia met gids en chauffeur

€ 3379,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie