Terug naar resultaten

Privé rondreis Vietnam 15 dagen

Dwars door Vietnam

‘Xin chào (Hallo), welkom in Vietnam’ is het eerste wat je zult horen bij aankomst. Vietnam is een roemrucht land met een oude historie die meer dan 2000 jaar teruggaat. Tijdens deze individuele rondreis Vietnam zie je in ruim twee weken tijd alle hoogtepunten die verbazend Vietnam te bieden heeft.

Je begint de reis in de prachtige oude stad Hanoi die je beter leert kennen door een inclusieve stadswandeling. Van hier ga je verder naar de prachtige natuur en bergvolkeren van Sapa. Uiteraard mag ook een prachtige cruise in de Halong Bay niet ontbreken bij een rondreis door dit fascinerende land. Via Hue reis je verder in zuidelijke richting naar het charmante plaatsje Hoi An. Je hebt hier ruim de tijd om alle plekjes te ontdekken en erachter te komen waarom deze smeltkroes der culturen zo populair is bij zoveel bezoekers.

Vervolgens reis je verder naar het zuiden van het land, naar de machtige Mekong delta en natuurlijk het voormalige Saigon en tevens de grootste stad van het land, Ho Chi Minh City. Hier maak je uitgebreid kennis met de geschiedenis van de stad en bij de nabijgelegen Cu Chi tunnels krijg je een indrukwekkend beeld over de de Vietnam oorlog. De reis eindigt hier, of indien gewenst kun je er een paar heerlijke daagjes strand aan vast plakken.

Privé rondreis Vietnam 15 dagen route
Privé rondreis Vietnam 15 dagen
Vanaf
€ 1682,-Per persoon
  • Alle highlights van Noord, Centraal en Zuid-Vietnam
  • Wandel door de oogverblindende rijstterrassen van Sapa
  • Lunch bij lokale culturen
  • Cruise door adembenemend Halong Bay
  • Struin door sfeervol werelderfgoed Hoi An
  • Bezoek de machtige Mekong Delta
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door AsiaDirect
AsiaDirect

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Privé rondreis Vietnam 15 dagen

€ 1682,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie