Terug naar resultaten

Individuele Rondreis Thailand 12 dagen

Jungle, Stad en Strand

Natuur en cultuur wisselen elkaar af tijdens deze gevarieerde rondreis Thailand. Je begint in de kleurrijke Thaise hoofdstad Bangkok. De komende dagen leer je deze stad vol tegenstrijdigheden beter kennen met bezoeken aan een aantal bijzondere trekpleisters, zoals het Koninklijk Paleis en Wat Pho, de tempel met de gigantische liggende gouden Boeddha. Ook leer je de stad op geheel andere wijze kennen tijdens de boottocht over de Klongs. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid Bangkok per fiets beter te leren kennen. Een niet te missen ervaring!

Vervolgens bezoek je het oudste en één van de mooiste nationale parken van Thailand: Khao Yai. Hier leven vele bijzondere wilde dieren, waaronder olifanten en tijgers. Daarna reis je via de oude historische hoofdstad Ayutthaya naar Kanchanaburi, beroemd van de Thailand – Birma spoorlijn en de brug over de river Kwai. Naast een bezoek aan deze beroemde brug, kun je de prachtige Erawan watervallen met haar 7 niveaus bekijken of zelfs een verfrissende duik in het heldere water nemen. Nadat je de nacht heb doorgebracht in een uniek en uitermate sfeervol drijvend hotel, is het tijd om heerlijk te ontspannen op het populaire strand van Hua Hin.

Kortom, deze Jungle, Stad en Strand rondreis door Thailand is een onvergetelijke trip boordevol afwisseling en avontuur!

Vanaf
€ 1446,-Per persoon
  • De kleurrijke Thaise hoofdstad Bangkok
  • Bezoek het oudste en één van de mooiste nationale parken van Thailand: Khao Yai
  • De oude historische hoofdstad Ayutthaya
  • De brug over de river Kwai
  • De prachtige Erawan watervallen
  • Breng de nacht door in een sfeervol drijvend hotel
  • Heerlijk ontspannen op het populaire strand van Hua Hin
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door AsiaDirect
AsiaDirect

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Individuele Rondreis Thailand 12 dagen

€ 1446,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie