Terug naar resultaten

Individuele rondreis Japan 22 dagen

Verborgen Plekjes van Japan

Tijdens deze rondreis verlaat je in 3 weken tijd de gebaande paden en ontmoet je de schoonheid van Japan in al zijn facetten. Japan spreekt tot de verbeelding. Hoe modern Japan ook is, je komt overal diepgewortelde cultuur en traditie tegen. Eenvoud is tot een kunst verheven. Dit zie je o.a. terug in de rots zen tuinen, theeceremonies en tempels, maar ook qua natuur is Japan uniek. Je treft er sprookjesachtige valleien met eeuwenoude hangbruggen, heilige bergen en ruige kusten.

Overnacht op de heilige berg Mt. Koya

De reis begint in de metropool Tokyo, per trein reis je naar het bijzondere Kanazawa gelegen aan de Japanse Zee. Hier kun je dwalen door Geisha en Samoerai wijken. Om vervolgens een fantastische tocht te maken over het schiereiland Noto. Uiteraard mag een bezoek aan het schitterende Kyoto niet ontbreken tijdens deze reis. Dan brengt de reis je naar Mount Koya, een heilige berg en het religieuze hart van het Shingon Boeddhisme. Je overnacht in stijl van de omgeving in een eenvoudig maar uniek tempelverblijf. Het laatste stukje is per kabelbaan.

Wandel over de touwbruggen in de feeërieke valleien van Oboke en Iya

Per ferry bereik je Tokushima Island. Naast schitterende tempels, kun je hier ook snorkelen. Je overnacht in een ryokan met onsen (heetwaterbron), nabij de feeërieke valleien van Oboke en Iya te. Het gebied is omgeven door bergen en diepe vallei waar de Iya rivier doorheen stroom. De reis brengt je naar het prachtige oude plaatsje Matsuyama. In Beppu tref je vele natuurlijke onsen en de beroemde Helse Bronnen”. Per bus maak je een fantastische tocht dwars door het Aso Kuju national park en ontdek je de wonderlijke vulkanische wereld van Japan. In het traditionele Kurokawa Onsen heb je nog 2 nachten in een schitterende hot spring ryokan. Vanuit Fukuoka reis je terug naar Amsterdam. Tijdens deze reis zie je Japan op zijn mooist!

Individuele rondreis Japan 22 dagen route
Individuele rondreis Japan 22 dagen
Vanaf
€ 4186,-Per persoon
  • De Samoerai en Geisha wijken van Kanazawa
  • De heilige berg Mt. Koya inclusief tempelovernachting
  • Per ferry naar Tokushima Island
  • Meerdere overnachting in traditionele ryokans, inclusief diners
  • Tempels in Kyoto
  • Bezoek aan de wereldstad Tokyo
  • De wonderlijke vulkanische wereld van Aso Kuju national park
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333Travel
333Travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Individuele rondreis Japan 22 dagen

€ 4186,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie