Terug naar resultaten

Individuele autorondreis Zuid-Afrika en Swaziland 16 dagen

Highlights Zuid-Afrika en Swaziland

Zuid-Afrika wordt door zijn imponerende natuur en verschillende culturen ook wel regenboognatie genoemd. Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari’s opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ook de panoramische tuinroute, of culinair genieten in de wijnregio en Kaapstad behoren allemaal tot de mogelijkheden

Op zoek naar de big 5 in Kruger Park

Vanuit Johannesburg reis je via de overweldigend mooie Panorama route naar Kruger Park. Zuid-Afrika staat bekend om zijn unieke wild life. Aan de rand van het Kruger Park vind je verschillende privé wildreservaten waar je kunt overnachten in kleinschalige lodges. Je vindt hier dezelfde grote aantallen wilde dieren als in het Kruger Park, maar veel minder publiek. Het meest bekende privé wildreservaten is Timbavati. Een bezoek in dit wildreservaat staat garant voor een onovertroffen safari-ervaring!

Dan steek je de grens over naar het bergachtige koningsstaatje Swaziland en maak je kennis met de authentieke Afrikaanse cultuur in een weergaloze omgeving. Vanuit Durban maak je een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth. De route brengt je naar de Tuinroute aan de kust. Diepe ravijnen, ongerepte groene wouden van Tsitsikamma National park zijn kenmerkend voor deze regio.

Tuinroute en Kaapstad

Vanuit de Tuinroute reis je naar De Kleine Karoo, een prachtig overgangsgebied tussen de groene tuinroute en de Kalahari woestijn. Je overnacht in de struisvogel hoofdstad van de wereld Oudtshoorn.
Via Route 62 arriveer je in de glooiende wijngaarden van de West kaap met zijn fraaie Kaap-Hollandse bouwstijl en het historische Stellenbosch. Ten slotte reis je door naar een van de mooiste steden ter wereld; Kaapstad.

De Tafelberg kijkt imponerend neer op de Tafelbaai, die wordt omringd door prachtige stranden en Cape Point, het meest zuidwestelijke punt van Afrika. Ontdek in het centrum de gezellige restaurantjes in Kloof Street, Long Street of de Waterfront. Bewonder de pinguïns in Boulders Bay of breng een bezoek aan het beruchte Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten. Zuid-Afrika biedt oneindig veel mogelijkheden. Tijdens jouw privé rondreis verblijf je in sfeervolle kleinschalige accommodatie die de beleving van je reis versterken. Je huurauto is al geregeld.

Individuele autorondreis Zuid-Afrika en Swaziland 16 dagen route
Individuele autorondreis Zuid-Afrika en Swaziland 16 dagen
Vanaf
€ 2208,-Per persoon
  • Bezoek aan Kruger en Timbavati voor een ultuime safari ervaring
  • Tuinroute en wijnregio van Route 62
  • Het bruisende Kaapstad
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333travel
333travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Individuele autorondreis Zuid-Afrika en Swaziland 16 dagen

€ 2208,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie