Terug naar resultaten

Fly drive Cuba 16 dagen

Geniet van gastvrij en authentiek Cuba

Cuba is het land van de zon, sigaren, rum, oude auto’s en salsa. Maar dit prachtige Caribische eiland heeft veel meer te bieden. De westerse invloeden zijn nu nog beperkt, waardoor het een nog een relatief authentiek eiland is. U maakt tijdens deze fly drive kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, onder andere als u overnacht bij een Cubaanse familie.

U ontdekt de hoofdstad Havana en haar oude binnenstad en bijzondere architectuur. Santiago is de stad van de muziek en in Trinidad heeft de tijd stilgestaan, zodat het er hier uitziet als 400 jaar geleden. In Matanzas maakt u kennis met ons koloniale verleden: hier werd de Zilvervloot veroverd door Piet Hein. In Camagüey geniet u van de lome sfeer en de prachtige witte huizen. In de provincie Santa Clara vindt u, naast de feesten en salsa, ook de roemrijke geschiedenis van ‘Che’. Maar er is meer dan cultuur! Dit is het land van de groene, uitgestrekte plantages. In Viñales treft u een bijzonder landschap aan, met hoge rotspilaren die contrasteren met de rode akkers van de tabaksplantages. Hier wordt de beste tabak van de wereld geproduceerd! U sluit deze reis af aan het paradijselijke strand van de Carabische Zee in het tropische Varadero.

Tijdens deze fly drive door Cuba ontdekt u zelf met een huurauto dit swingende eiland! De logistieke zaken, zoals uw auto en de hotels, zijn geregeld, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. U overnacht meerdere keren op de mooiste plaatsen, zoals in de Viñales-vallei, in het oude centrum van Havana en zelfs bij een Cubaanse familie thuis! Ook hebben we een prachtige route voor u uitgezocht, onder andere door de fraaie tabaksplantages en naar grootse koloniale steden, zodat u het mooiste van dit land ziet. U kunt, als u nog meer wilt beleven, verschillende excursies bijboeken. En wacht ook zeker niet te lang met uw bezoek! Nu Cuba en Amerika dichter bij elkaar komen, kan dit bijzondere land snel veranderen. Reis dus nu naar Cuba!

Fly drive Cuba 16 dagen
Vanaf
€ 2239,-Per persoon
  • 11 dagen huurauto met airconditioning
  • 3 nachten Oud-Havana
  • 2 nachten Viñales-vallei
  • 1 nacht aan strand Cienfuegos
  • 2 nachten Trinidad
  • 2 nachten Santa Lucía
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door SRC Reizen
SRC Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Fly drive Cuba 16 dagen

€ 2239,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie