Terug naar resultaten

Familie groepsreis China – 18 dagen

Zeg ni hao tegen China

Familievakantie China, kan jij aan het eind van de reis met stokjes eten?

Dit is een zeer gevarieerde familiereis met vele hoogtepunten van China. Er zijn veel mogelijkheden om samen met de kinderen te wandelen en fietsen. Je kunt de reis verder zo actief maken als je wilt, omdat veel excursies optioneel zijn. Tijdens deze familiereis China verplaatsen we ons per privé bus, met de nachttrein én nemen we een tijdsbesparende binnenlandse vlucht. In China eten alle mensen met stokjes, zelfs rijst en noedels. Wedden dat jij en je familie aan het eind van deze groepsreis ook met stokjes kan eten!

De Chinese Muur, panda’s en het Terracota leger

Je kan je goed verbeelden hoe China zich eeuwen heeft kunnen afzonderen van de buitenwereld als je over de Chinese Muur wandelt. Verken met het hele gezin de hutongs (oude wijken) in Beijing, bij voorkeur op de fiets. Er zijn écht een miljoen fietsen in Beijing en jij bent er dan één van. Het wereldberoemde Terracottaleger wordt uiteraard niet overgeslagen tijdens deze familiereis. Net als ons mensen hebben alle beelden een eigen uniek gezicht. Weet jij hoeveel kilo bamboe panda´s eten? In Chengdu kom je erachter bij het panda onderzoekscentrum. Het zal je hierna niet verbazen dat panda een vertaling is van bamboe-eter. Vergeet ook je camera niet, want wie wil nu niet op de foto met deze grote knuffelberen?

Traditioneel Yangshou en groots Hong Kong

De omgeving van Yangshuo lijkt op een traditionele Chinese pentekening. Daarentegen is Hong Kong een metropool waar ontzettend veel te doen is. In Yangshuo fietst je door groene rijstvelden en kleine dorpjes, omringd door de ontelbare pieken van het karstgebergte. De naam Hong Kong betekent “geurige haven”, de naam is afgeleid van de handel in geurige wierook die in Hong Kong plaatsvond. Je kunt met het gezin de hedendaagse drukte van de stad in gaan of de rust opzoeken op één van de 26 eilanden van Hong Kong. Tijdens deze familiereis door China kom je enorme tegenstellingen tegen en dat maakt China zo leuk.

Vanaf
€ 2099,-Per persoon
  • Een complete route met de mooiste hoogtepunten van China
  • Drie dagen in Beijing zodat je alle tijd hebt om de vele bezienswaardigheden te zien
  • Excursie naar het wereldberoemde Terracotta leger
  • Bezoek aan reuzenpanda’s in Chengdu
  • Bezoek en wandeltocht over de Chinese Muur inclusief
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door Sawadee Vakanties voor reizigers
Sawadee Vakanties voor reizigers

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Familie groepsreis China – 18 dagen

€ 2099,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie