Terug naar resultaten

Familie groepsreis West Verenigde Staten – 18 dagen

Spectaculaire rondreis voor jong en oud!

Tijdens deze spectaculaire reis bezoek je in ruim twee weken de absolute highlights van West-Amerika. Bewust hebben we ervoor gekozen om ook vrije tijd te plannen om er op eigen gelegenheid op uit te trekken.

Het startpunt is Los Angeles, dat we uiteraard verkennen. Dan trekken we door de Mojave woestijn het Wilde Westen in. We bezoeken een verlaten zilvermijnstadje voordat we – gedeeltelijk via Route 66 – het eerste van een drieluik aan nationale parken verkennen: de Grand Canyon, één van de zeven natuurlijke wereldwonderen. Een Navajo indiaan leidt ons rond in Monument Valley en we vervolgen onze weg naar Bryce Canyon, het kleine broertje van de Grand Canyon. Daarbij vergeten we bijna Upper en Lower Antelope Canyon en Zion National Park te vermelden. Dan doemt in de middle of nowhere als een moderne showbizz-oase Las Vegas op waar we ons onderdompelen in de gekte van deze gokstad. We laten het woestijnklimaat en -landschap achter ons en rijden via de indrukwekkende parken van Sequoia National Park en Yosemite naar het Europees aandoende San Francisco.

Tijdens deze reis zijn meerdere fietstochten inbegrepen en kun je optioneel een dagje naar een pretpark gaan.

Comfortabel vervoer en goede hotels

De driesterrenhotels waar we tijdens de rondreis overnachten zijn van uitstekende kwaliteit, beschikken over een zwembad (met uitzondering van ons hotel in San Franciso), bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden. We vliegen non-stop met KLM.

Entreegelden inclusief

We hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 90 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Lower Antelope Canyon op te nemen in de prijs, zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Vanaf
€ 3299,-Per persoon
  • Reis van Los Angeles naar San Francisco
  • Fietstocht langs de Grand Canyon en Santa Monica
  • Excursie naar gevangenis Alcatraz
  • Verblijf in comfortabele en centraal gelegen hotels
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Familie groepsreis West Verenigde Staten – 18 dagen

€ 3299,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie