Terug naar resultaten

Cultuurvakantie Midden-en Oost Spanje 9 dagen – Groepsreis

Verrassende culturele rijkdom

Altijd al de grootsheid en leegte van Spanje willen voelen? Dan is dit de perfecte reis! U bezoekt een iets minder bekende driehoek van Spanje, maar daarmee niet minder fascinerend. Laat u meevoeren en maak kennis met een driehoek, die gevormd wordt door drie grote steden, met ieder een geheel eigen sfeer.

Madrid heeft een koninklijke voornaamheid en geweldige musea. Valencia is warm en mediterraans, en heeft een fascinerend modern park, ontworpen door de fameuze architect Calatrava. En Zaragoza, met haar Romeinse, Moorse en christelijke verleden en de indrukwekkende basiliek voor de beschermheilige van alle Spaanssprekende naties, is werkelijk prachtig!

Binnen deze stedelijke driehoek ligt een gebied zo mooi met kleine dorpjes en stadjes, die u hun indrukwekkende geschiedenis vertellen. Wat dacht u van UNESCO-stadje Cuenca, met zijn hangende huizen, of Teruel, de kleine provinciehoofdstad van Spanje, hoog gelegen en met de meest prachtige mudejar-bouwkunst? Of Albarracín, misschien wel het mooiste Moorse stadje van Noordoost-Spanje? Tijdens een aantal wandelingen ontdekt u de schitterende natuur, en als klap op de vuurpijl verblijft u ook nog in het fraaie klooster Monasterio de Piedra, dat in een verbazingwekkend groene, waterrijke omgeving ligt. Kortom, ontdek deze verrassende driehoek in Spanje!

Vanaf
€ 1098,-Per persoon
  • Madrid en Valencia
  • Paleis en kathedraal Zaragoza
  • UNESCO-stad Teruel
  • Hangende huizen Cuenca
  • Natuurpark Monasterio de Piedra
  • Moors Albarracín
  • Architectuur Calatrava in Valencia
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door SRC Reizen
SRC Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

Cultuurvakantie Midden-en Oost Spanje 9 dagen – Groepsreis

€ 1098,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie