Terug naar resultaten

8-daagse Nijlcruise Egypte Classic

5-sterren cruiseschip

Ontdek tijdens deze Nijlcruise de schoonheid van Egypte! Dé ideale manier om kennis te maken met alle hoogtepunten, waaronder de imposante Medinet Habu tempel in Edfu, de stad Luxor en de mystieke Vallei der Koningen.

In de haven van Luxor scheept u in op het luxe en comfortabele cruiseschip MS Magic (of gelijkwaardig) en kan uw Nijlcruiseecht gaan beginnen. Wij raden u aan om het optionele excursiepakket ter plaatse bij te boeken zodat u onderstaande hoogtepunten niet mist.

Allereerst brengen we een bezoek aan de indrukwekkende Tempel van Luxor, één van de belangrijkste tempels in Egypte! We vervolgen onze route, waarbij u ondertussen geniet van het prachtige uitzicht op de oevers van de Nijl. In Edfu staat de imposante Medinet Habu Tempel op het programma, waar u onder meer de prachtig bewaard gebleven tempel van Ramses III kunt bewonderen, en in Aswan bezoeken we de grootste en meest indrukwekkende stuwdammen ter wereld. Alvorens we terugkeren naar het beginpunt van onze cruise maken we nog een stop in Kom Ombo, bekend van de dubbeltempel. Eenmaal terug in Luxor doen we de Vallei der Koningen aan met het wereldberoemde graf van Farao Toetanchamon.

8 daagse Nijlcruise Egypte Classic kaart e1543143475298

8-daagse Nijlcruise Egypte Classic
Vanaf
€ 499,-Per persoon
  • Unieke ervaring
  • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • O.a. Luxor en de vallei der Koningen
  • 8-daagse cruise o.b.v. volpension
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door Stip Reizen
Stip Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

8-daagse Nijlcruise Egypte Classic

€ 499,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie