Terug naar resultaten

8-daagse Fly Drive De Peloponnesos Griekenland

Rijke geschiedenis, uitgestrekte zandstranden en ruige natuur

Een fly drive over het prachtige Griekse schiereiland, de Peloponnesos, is een ware belevenis. Dit meest zuidelijke deel van het vasteland van Griekenland is vernoemd naar de mythologische koningszoon Pelops. Waar u ook komt, in Epidauros, Mycene, Olympia of Korinthe: de Peleponnesos ademt mythologie en geschiedenis. Goden-, helden- en heiligenverhalen nemen u mee terug in de tijd. Hier werden de Olympische Spelen gehouden en Agamemnon vertrok hier met zijn vrienden, waaronder Odysseus, naar het op de Turkse kust gelegen Troje. Ook werd hier het beroemdste theater ter wereld gebouwd, als onderdeel van het heiligdom van de halfgod Asklepios.

Naast een boeiende geschiedenis kunt u op dit Griekse schiereiland ook genieten van uitgestrekte zandstranden en een prachtige, ruige natuur. In het binnenland liggen ruwe bergmassa’s, maar ook groene dalen. Langs de kust vindt u karakteristieke vissersdorpjes met een mediterrane sfeer. De baai van Gialova is betoverend, net als de oude haven van Methoni, waar de imposante burcht het gezicht van het stadje bepaalt. Geniet ook zeker van de gastronomie op de Peleponessos. Dionysos, de god van de wijn, gaf de mensen als geschenk de godendrank ‘wijn’. Al duizenden jaren wordt in Griekenland wijn geproduceerd.

Tijdens deze fly drive verkent u in uw huurauto en met een routekaart in uw eigen tempo de Peloponnesos, een prachtig authentiek deel van Griekenland. Deze individuele reis combineert de bekende hoogtepunten met onbekende plaatsen als Monemvasia en Finikounta. Vanuit uw hotels bezoekt u op uw gemak de bezienswaardigheden van deze heerlijke Griekse streek.

8-daagse Fly Drive De Peloponnesos Griekenland
Vanaf
€ 799,-Per persoon
 • Athene en Areopoli
 • Heiligdom van Zeus in Olympia
 • Theater van Epidauros
 • Kanaal van Korinthe
 • Opgraving van Mycene
 • Kasteel van Kalamata
 • Stranden van Voidokilia
 • Venetiaanse fort van Methoni
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door SRC Reizen
SRC Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

2 reacties

 • kees langerwerf zei:

  Wij willen in febr (16 t/m 23 4 pers)
  een rondreis doen door peloponnesos,
  we hebben al een vlucht geboekt maar komen er niet uit voor de rondreis, heb je daar een sugestie in?

  • GlobeHopper.nl | Monique zei:

   Dag Kees,
   Leuke plannen! Je kunt de reis via de groene button direct bij de reisorganisatie bekijken, daar vind je alle informatie en kun je ook een offerte aanvragen voor de reis exclusief vluchten, omdat jullie die zelf al geboekt hebben. De reis wordt op maat gemaakt, dus bespreek gewoon je wensen met SRC, dan komen jullie er vast wel uit!

Plaats een reactie

8-daagse Fly Drive De Peloponnesos Griekenland

€ 799,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie