Terug naar resultaten

29-daagse privé rondreis China

Grand Tour China

China spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. De immense natuur met hoge bergen en diepe meren, slaperige minderheidsdorpjes, waar de bevolking nog in klederdracht loopt en leven volgens hun diepgewortelde cultuur. Oude ommuurde steden met houten huizen met binnenhofjes versierd met vogelkooitjes en rode lampionnen. Maar tegenwoordig ook de hypermoderne steden, snelle treinen en hippe restaurants.

Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 104,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.

Tijdens deze zeer uitgebreide individuele rondreis door China, kom je langs alle beroemde hoogtepunten van dit fascinerende land. Je bezoekt het keizerlijk Beijing en uiteraard ook de Chinese Muur. Per nachttrein reis je naar Xian, om het indrukwekkende Terracotta Leger te aanschouwen.

Een 4-daagse Yangtze cruise

Dan is het tijd om te ontspannen op een mooi cruiseschip voor 4 dagen op de Yangtze, de langste rivier van Azië. Laat je verrassen door diepe kloven en het leven van de bevolking die al eeuwen op dezelfde wijze voortkabbelt. Hierna vlieg je naar Lijiang, gelegen in de kleurrijke provincie Yunnan, aan de voet van de Himalaya. Hier bezoek je ook Dali en het Stenen Woud.
Vervolgens vlieg je naar Guilin met zijn sprookjeslandschap van het jade groene Karstgebergte met steile rotsen waartussen rivieren slingeren.

Hoogtepunten zoals het karstgebergte en Hong Kong

Je overnacht in het adembenemende, hooggelegen Drakensrug rijstvelden, waar de tand des tijds nog geen invloed heeft gehad. Vervolgens reis je door naar Guangzhou, het voormalige Canton. Je rondreis wordt afgesloten in de bruisende stad Hong Kong. Tijdens deze zeer volledige rondreis zul je China leer je het land op zijn mooist kennen.

Vanaf
€ 4383,-Per persoon
  • Bruisende hoofdstad Beijing én Hong Kong
  • Bezoek aan Terracotta leger in Xian
  • Cruise over de Yangtze Rivier
  • Betoverend Lijiang en Dali
  • Indrukwekkend Karstgebergte en Drakensrug rijstvelden
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333Travel
333Travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

29-daagse privé rondreis China

€ 4383,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie