Terug naar resultaten

28-daagse individuele camperreis Oost-Australië

Favoriete Australië Travelhome camperreis

Op de eerste dag vlieg je van Amsterdam naar Cairns waar je één nacht in een hotel in het centrum van deze stad zal verblijven. De dag daarna ga je uitgerust en fris de camper ophalen bij de camperverhuurder Apollo Camper of Cruisin Motorhomes en gaat je Australische avontuur van start!

Houd je van duiken en snorkelen? Dan kun je je hart ophalen in het bekende Great Barrier Reef. Op ongeveer een uurtje rijden arriveer je in Port Douglas. Vanaf hier gaan er veel trips naar dit bekende koraalrif. Het is een van bekendste natuurgebieden bij duikers en snorkelaars. De wonderlijke onderwaterwereld gaat je verbijsterd doen laten staan.

Wanneer je nog een stukje noordelijker rijdt, kom je bij het Daintree Rainforest. In dit unieke nationaal park vind je vegetatie die nergens ter wereld nog groeit. Het is ook een van de oudste regenwouden ter wereld en zeker een bezoekje waard.

Langs de oostkust van Australië vind je prachtige witte zandstranden, bruisende steden en overweldigend mooie eilandjes, ideaal voor een uitstapje.
Denk bijvoorbeeld aan de Whitsundays, een paradijs op aarde voor de waterliefhebbers! Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld waar veel te zien en te beleven is. Het Maheno Shipwreck, een wrak van een oud passagiersschip dat op het eiland is aangespoeld, kun je van dichtbij bekijken of zelfs op grote hoogte vanuit een klein vliegtuigje.
Ook Moreton Island is een van de favoriete eilanden. Het hele eiland is een beschermd natuurgebied maar biedt vele activiteiten zoals sandboarden en snorkelen tussen de scheepswrakken.

Verder naar het zuiden kom je langs de verrassend leuke stad Brisbane en kom je aan bij Surfer’s Paradise aan de populaire Gold Coast.

Je camperreis eindig je in de wereldstad Sydney waar je nog twee nachten in het centrum van de stad zal overnachten. In Sydney valt genoeg te beleven. Naast de bekende iconen als het Opera House en de Harbour Bridge, is er nog een prachtige botanische tuin die zich leent voor een mooie wandeling. Neem de ferry naar Manly Beach en bekijk het Opera House vanaf het water. Ga voor een hapje of een drankje ook zeker naar de sfeervolle Darling Harbour. Ook de beroemde Taronga Zoo is een bezoekje waard.

Met ongetwijfeld prachtige herinneringen sluit je op dag 27 je reis in Australië af en vlieg je terug naar huis waar je op dag 28 zal arriveren.

28-daagse individuele camperreis Oost-Australië
Vanaf
€ 2349,-Per persoon
  • Meest favoriete Travelhome reis
  • Keuze uit twee camperverhuurmaatschappijen
  • Inclusief vliegreis en meer extras
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door Travelhome
Travelhome

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

28-daagse individuele camperreis Oost-Australië

€ 2349,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie