Terug naar resultaten

27-daagse privé rondreis Thailand, Laos en Cambodja

Cultuur, natuur en werelderfgoed

Tijdens deze uitgebreide en complete rondreis ontdek je de hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja.

De reis begint bij aankomst in Bangkok waar je de stad beter leert kennen door het bezoeken van trekpleisters als het Koninklijk Paleis en Wat Pho, de tempel van de gigantische liggende Boeddha.
Na Bangkok reis je verder naar Kanchanaburi, beroemd van de Thailand – Birma spoorlijn en de brug over de river Kwai. Je bezoekt het prachtige Erawan Nationaal park met een waterval van 7 niveaus en overnacht op een unieke locatei, direct aan de rivier. Via een bezoek aan de tempels van voormalige hoofdstad Ayutthaya reis je per nachttrein naar Chiang Mai, waar je alle tijd hebt om de stad en de omgeving verder te verkennen. Je reist nog verder naar het noorden, bezoekt de zogenaamde Witte Tempel.

Aangekomen in Laos ga je 2 dagen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht tijdens een cruise over de Mekong Rivier. Uiteindelijk bezoek je culturele hoofdstad Luang Prabang en heb je alle tijd om zelf het compacte centrum van deze UNESCO Werelderdgoed-stad te ontdekken. Met comfortabel privé vervoer reis je verder naar het liefelijke Van Vieng, een prachtige rit waarbij je getrakteerd wordt op adembenemende vergezichten. In Vang Vieng maak je een mooie wandeling en bezoek je indrukwekkende grotten. Je reist door naar de hoofdstad van Laos, Vientiane, waar je ‘s middags nog een leuke stadstour maakt om de hoogtepunten te zien.
Per directe vlucht reis je door naar Phnom Penh, de roemruchte hoofdstad van Cambodja. Wandel over de boulevard en uiteraard bezoek je met een gids de indrukwekkende Killing Fields, alsook het S21 voormalige heropvoedingskamp. Met privé auto of per boot (afhankelijk van het seizoen) reis naar Siem Reap: hier bezoek je het beroemde Angkor Wat tempelcomplex, een van de mooiste stukken architectuur uit de geschiedenis van de mensheid.

Na al deze hoogtepunten is het tijd om de reis rustig af te sluiten, en dat zal je vast goed lukken op Koh Chang. Geniet van zon, zee, strand of bezoek de prachtige groene binnenlanden van Thailands grootste eiland voor je terug reist naar Bangkok voor de terugvlucht.

27-daagse privé rondreis Thailand, Laos en Cambodja
Vanaf
€ 3590,-Per persoon
  • Individuele rondreis door 3 Zuidoost Aziatische landen
  • Maak een cruise over de machtige Mekong rivier
  • Luang Prabang in Laos: charmant stadje op de werelderfgoedlijst
  • Bewonder de wereldberoemde tempels van Angkor in Cambodja
  • Sluit af op het tropische Thaise eiland Koh Phangan
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door AsiaDirect
AsiaDirect

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

27-daagse privé rondreis Thailand, Laos en Cambodja

€ 3590,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie