Terug naar resultaten

25-daagse camperreis Nieuw-Zeeland

Van Zuidereiland naar het Noordereiland

Nieuw-Zeeland heeft een enorme diversiteit en doordat het land vrij klein is doe je tijdens een reis van enkele weken enorm veel indrukken op.

Ten noorden van Christchurch kun je de reis beginnen met het spotten van walvissen, zwemmen met wilde dolfijnen en het eten van rivierkreeft (Kai-koura betekent ‘rivierkreeft eten’). Reis verder van de kust weg en je ziet de enorme bergtoppen van Mount Cook boven je uittorenen.

Aan de oostkust zit je in het Fjordland en kun je de gletsjers van Fox and Frans Jozef beklimmen. Wanneer je doorrijdt naar het noorden kun je wandelingen maken door het regenwoud en de witte stranden van het Abel Tasman Park. Net voor de oversteek naar het Noordereiland rijd je door de beroemde wijnregio van Nieuw-Zeeland.

Op het Noordereiland rijd je over de Volcanic Loop en ruik je de zwavel, borrelende modderpoelen, hoog opspuitende geisers en helende baden wachten hier op je. De stranden en eilanden in het noorden staan hiermee in mooi contrast.

Een land van diversen met een enorm vriendelijke bevolking en interessane Maori cultuur maken van Nieuw-Zeeland een droombestemming voor velen. Ga ook en ontdek waarom voor velen Nieuw-Zeeland zo speciaal is.

25-daagse camperreis Nieuw-Zeeland
Vanaf
€ 2389,-Per persoon
  • De meest populaire route
  • Keuze uit twee camperverhuurders
  • WiFi inclusief 1 GB data
  • Ferry van het Zuidereiland naar het Noordereiland
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door Travelhome
Travelhome

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

25-daagse camperreis Nieuw-Zeeland

€ 2389,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie