Terug naar resultaten

22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië

Ontdek de hoogtepunten van de oostkust van Sydney naar Port Douglas!

Ga op ontdekking langs alle hoogtepunten van de Australische Oostkust. Reis met uw eigen huurauto vanuit Sydney richting het noorden. U rijdt door de wijnregio Hunter Valley langs de kust naar de hippe strandplaatsen aan de Sunshine en Gold Coast. Surfdudes en –babes zoekend naar de beste golf aan lange witte zandstranden vormen hier het straatbeeld.

Gedurende de reis kunt u op diverse plekken uitstapjes maken naar eilandengroepen voor de kust. Bezoek bijvoorbeeld het beroemde zandeiland ‘Frazer Island’, of juist de spectaculaire Whitsundays voor de kust van Airlie Beach. Tussen mei en september heeft u hier ook kans om walvissen te spotten die langs de kust trekken.

U blijft verder noordwaarts reizen en de temperatuur wordt tropischer. De reis eindigt net ten noorden van de stad Cairns in de leuke plaats Port Douglas. Maak vanuit hier uitstapjes naar wellicht de meest bekende bezienswaardigheid van het land, het Great Barrier Reef. Een dagtrip naar het voor de kust gelegen kleurrijke koraal rif is een must voor iedereen die de oostkust van Australië bezoekt.

U verblijft tijdens deze reis in prima drie- en viersterren hotels op basis van logies. Ook verzorgen wij voor u de huurauto, deze zit inclusief in de totaalprijs. Een zeer complete rondreis langs de Australische kust die zeer de moeite waard is!

22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië route
22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië
Vanaf
€ 2774,-Per persoon
  • Verblijf in Sydney en Gold Coast
  • Vele hoogtepunten van de Oostkust
  • Privéreis inclusief autohuur
  • Bezoek aan Manly Beach
  • Stadstour Sydney naar Manly Beach
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië

€ 2774,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie