Terug naar resultaten

21-daagse rondreis Vietnam en Cambodja

De schatten van Zuidoost-Azië

Deze combinatiereis door Vietnam, Cambodja en Thailand begint in het immer interessante Hanoi . Deze oude koloniale stad in het noorden van Vietnam is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige karstgebergte bij Sapa. Hier maak je kennis met de vriendelijke minderheden die hun vredige leven leiden met het verbouwen van de akkers. Natuurlijk mag een prachtige boottocht in de beroemde Halong Bay niet ontbreken. Je vliegt door en bezoekt het sfeervolle Hoi An, een oude handelsstad welke niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je treft hier ook de beroemde My Son tempels en een heerlijk tropisch zandstrand. Via het schitterende Saigon reis je door naar de Mekong Delta, waar het leven zich afspeelt langs de machtige Mekong rivier. Je vaart langs drijvende huizen, scholen en markten. Hierna volg je de rivier verder stroomopwaarts en deze brengt je dan in Cambodja.

In het roemruchte Phnom Penh kom je meer te weten over de heftige geschiedenis van de Rode Khmer in dit land. Vervolgens reis je door naar wat door velen bestempeld wordt als het mooiste tempelcomplex van Zuidoost-Azië, Angkor Wat. Deze oude Hindu tempels staan niet alleen op de UNESCO werelderfgoedlijst, maar worden door velen ook genoemd als één van de nieuwe wereldwonderen. Dit is echt een plek die je gezien moet hebben wanneer je van reizen houdt!

Deze rondreis wordt in stijl afgesloten met een paar dagen ultiem relaxen op het paradijselijke Thaise eiland Koh Chang.

21-daagse rondreis Vietnam en Cambodja
Vanaf
€ 2560,-Per persoon
  • Combineer 2 prachtige landen in 1 reis
  • Enorm divers, veel hoogtepunten en onontdekte plekjes
  • Sapa, Halong Bay, Hoi An, Mekong Delta en Angkor Wat
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door AsiaDirect
AsiaDirect

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

21-daagse rondreis Vietnam en Cambodja

€ 2560,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie