Terug naar resultaten

21-daagse privé rondreis Vietnam, Laos & Cambodja

Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja

De drie buurlanden Laos, Cambodja en Vietnam worden tezamen ook wel Indochina genoemd. Ondanks dat ze een gezamenlijke historie hebben en elkaar hebben beïnvloed, zijn het alle drie zeer verschillende landen. Tijdens deze individuele rondreis Vietnam Cambodja Laos leert u de culturen, de vriendelijke bevolking, de verschillende keukens en uiteraard the mooiste en indrukwekkendste hoogtepunten kennen.

U begint uw reis in Vietnam, waar u van zuid naar noord reist langs de mooiste hoogtepunten. U begint in het bruisende Ho Chi Minh Stad, vanwaar u een uitstapje maakt naar de Mekong Delta. In Centraal-Vietnam bezoekt u Hoi An met het oude centrum, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, en Hue met de mooie keizerlijke citadel. In Hanoi verkent u de belangrijkste bezienswaardigheden en het oude centrum, voordat u aan een 2-daagse cruise begint door het werelderfgoed Halong Bay.

Rondreis Laos en Cambodja

Vervolgens reist u naar Laos, nog een van de meest authentieke Aziatische bestemmingen. U begint in het gezellige Luang Prabang, dat een dorps karakter heeft met haar vele huisjes in koloniale stijl. De tempels in deze plaats zijn prachtig. U vervolgt uw weg door het binnenland, naar het prachtige karstgebergte vol spelonken en grotten bij Vang Vieng. U eindigt in de hoofdstad Vientiane, waar de Fransen ook nog hun sporen hebben achtergelaten.

Uw laatste bestemming is Cambodja, waar u begint in de hoofdstad Phnom Penh. Hier vindt u het koninklijk paleis, levendige markten en herinneringen aan de donkere dagen van het regime van de rode Khmer. Vervolgens reist u naar Siem Reap met het laatste pareltje van deze reis: het imposante Angkor tempelcomplex een geweldige afsluiter van uw rondreis Laos en Cambodja.

Vanaf
€ 2999,-Per persoon
  • Het bruisende Ho Chi Minh Stad
  • De groene Mekong Delta
  • Het historische plaatsje Hoi An
  • Hanoi met veel historie
  • Werelderfgoed Halong Bay
  • Charmant Luang Prabang
  • Karstgebergten bij Vang Vieng
  • Phnom Penh met paleizen & tempels
  • Majestueus Angkor tempelcomplex
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333 Travel
333 Travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

21-daagse privé rondreis Vietnam, Laos & Cambodja

€ 2999,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie