Terug naar resultaten

19-daagse privé rondreis Zuid-India

Grand Tour Zuid-India Deluxe

Uw Zuid India rondreis

Een rondreis door India ervaar je als reizen door een continent. Zuid-India heeft een schat aan magnifieke tempels, waar je de devotie voor de Hindoe goden Shiva en Vishnu kunt ervaren, zoals bijvoorbeeld in de tempelsteden Tanjore en Madurai. Laat u meevoeren door de muziek tijdens de avondprocessie in de Minakshi Tempel.

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door India beschikt u over een privé chauffeur en gidsen op locaties en verblijft u in uitstekende deluxe accommodaties.

Individuele rondreis Zuid India

Tijdens deze 18-daagse individuele rondreis bezoekt u ook het leuke plaatsje Pondicherry, een mix van mediterraan Frans en exotisch India. Via het schilderachtige Zuid-Indiase platteland reist u naar Periyar National Park. Een prachtig natuurgebied met o.a. olifanten, Indische kroonapen, luipaarden en wellicht ziet u een een glimp van een tijger. Wandel op 2200 meter hoogte door koffie- en theeplantages in de groene bergen van Munnar.

Ervaar de geluiden van de tropische backwaters van Alleppey, terwijl u per privé house boat tussen de kanalen, rijstvelden en palmbomen vaart en één nacht op deze bijzondere wijze overnacht.

Relaxen in Kovalem India

Tenslotte brengt de rondreis u naar de zuidelijke badplaats Kovalem in Kerala. Waar zon, zee, palmen, eindeloos lange stranden en Ayurveda massages op u wachten.

Vanaf
€ 2702,-Per persoon
  • Tempelsteden Tanjore en Madurai
  • Pondicherry, tropisch Frankrijk
  • Tempelceremonie bij nacht
  • Theeplantages in de bergen van Munnar
  • Cruise per house boat door Backwaters van Kerala
  • Periyar National Park
  • Strand van Kovalem
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333 Travel
333 Travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

19-daagse privé rondreis Zuid-India

€ 2702,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie