Terug naar resultaten

17-daagse privé rondreis Thailand

Thailand Highlights

Deze Best Deal rondreis neemt u mee naar de bekendste plaatsen van Thailand, maar geeft u tegelijk alle vrijheid om zelf op verkenningstocht te gaan.

Uw rondreis begint in de bruisende metropool Bangkok waar u twee volle dagen heeft om zelf alle hoogtepunten te gaan bezichtigen. Vervolgens wordt u naar Kanchanaburi gebracht. Onderweg bezoekt u de drijvende markt van Damnoen Saduak, waar nog steeds een levendige en kleurrijke handel gedreven wordt op het water van de klongs. In Kanchanaburi verblijft u een nacht op de unieke drijvende Jungle Rafts middenin de natuur en heeft u voldoende tijd om de historie van de River Kwai te leren kennen.

In Ayutthaya kunt u als u wilt de prachtige tempelruines bezoeken en zo de glorie van één van de oude hoofdsteden van het koninkrijk Siam aanschouwen, waarna u met de nachttrein naar Chiang Mai vertrekt.

Chiang Mai is een gezelllige stad met een prachtige omgeving. Hier heeft u voldoende tijd om de vele hoogtepunten te gaan bezichtigen of uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de jungle.

Uw rondreis Thailand wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie in de koninklijke badplaats Hua Hin.

Reizen met alleen een chauffeur

Tijdens deze Best Deal reist u alleen met een chauffeur. U heeft tijdens deze reis dan ook een flexibele en zelfstandige instelling nodig. Let u hierbij op het volgende:
– Uw chauffeur spreekt geen of slechts heel beperkt Engels. Hij kan u dus geen uitleg geven.
– Bij stops zal de chauffeur met u afspreken waar u weer wordt opgehaald. Vaak is dit op dezelfde plek waar u wordt afgezet, soms vereist het wat handen- en voetenwerk om afspraken te maken.
– Wanneer u een bezienswaardigheid gaat bezichtigen of gaat lunchen, gaat de chauffeur niet met u mee. U gaat dus zelf op pad.

Vanaf
€ 1488,-Per persoon
  • Verken de bruisende hoofdstad Bangkok
  • Leer de geschiedenis van de River Kwai kennen
  • Verblijf op unieke jungle rafts
  • Mogelijkheid om de tempelruines van Ayutthaya te bezoeken
  • Ervaar charmant Chiang Mai en omgeving
  • Relaxed strandverblijf in Hua Hin
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333travel
333travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

17-daagse privé rondreis Thailand

€ 1488,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie