Terug naar resultaten

15-daagse familie groepsreis Noord-Thailand

Langs tempels, olifanten en stranden in Noord-Thailand!

Thailand is een kindvriendelijk, makkelijk bereisbaar en tolerant land; het biedt goede overnachtingsmogelijkheden, volop cultuur, natuur, prachtige stranden en lekker eten. Tijdens deze familiereis reizen we van de metropool Bangkok langs oude koningssteden, kletterende watervallen, gezellige marktjes via het platteland vol rijstvelden naar de bergstammen in het noorden en eindigen in een heerlijk luxe hotel in de koninklijke badplaats Hua Hin.

We hebben gezorgd voor zoveel mogelijk korte rijafstanden en voldoende vrije tijd zodat je veelal ’s middags lekker kunt zwemmen in het hotel of kunt kiezen voor een leuke optionele excursie.

Thailand, niet voor niets het ‘Land van de Glimlach’ genoemd, is het nummer één vakantieland voor een heerlijke verre oosten familievakantie.

Heerlijk comfortabele hotels, met verkoelend zwembad
Gedurende de reis hebben we prachtige, typisch Thaise accommodaties uitgekozen. Bijna alle hotels hebben een zwembad. Neem bijvoorbeeld het Holiday Inn in Hua Hin waar je op het dakterras een schitterend zwembad hebt vanwaar je uitkijkt over het stadje en de zee. Ook zie je beneden het Vana Nava waterpark liggen vol spectaculaire glijbanen, uiteraard kun je hier volop gebruik van maken!

Ontdek alle aspecten van het veelzijdige Thailand
We laten je een veelzijdig Thailand zien, bijvoorbeeld de interessante geschiedenis met een tour door de voormalige hoofdstad Ayutthaya. Je vindt hier indrukwekkende overblijfselen van een ooit machtige stad. Ook ontdekken we de prachtige natuur van Noord-Thailand, bezoeken de etnische bergstammen en leren meer over hun traditionele manier van leven. Natuurlijk duiken we ook onder in de veelzijdige hoofdstad Bangkok en dagen we je uit tijdens een heuse streetfood challenge.

15-daagse familie groepsreis Noord-Thailand route
Vanaf
€ 1699,-Per persoon
  • Unieke lodge bij bergstammen
  • Streetfood challenge in Bangkok
  • Bezoek aan olifantenpark in Chiang Mai
  • Vele maaltijden en entreegelden inclusief
  • Strandverblijf in Hua Hin in hotel met spectaculair waterpark
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

15-daagse familie groepsreis Noord-Thailand

€ 1699,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie