Terug naar resultaten

15-daagse camperreis vanuit Toronto – Oost-Canada

Genieten in de natuur

Ontario is één van de twee grootste provincies in het oosten van Canada en biedt een mooie combinatie van prachtige natuurgebieden en boeiende steden. De reis begint met één overnachting in Toronto. In de grootste stad van Canada vind je verschillende wijken zoals Chinatown en Little Italy. Vanaf de CN-Tower heb je een prachtig uitzicht over de stad. Na het ophalen van de camper kun je zelf de route bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Algonquin Provincial Park, waar de natuur zich van zijn mooiste kant laat zien. De kans op het spotten van elanden is hier erg groot. Een ander natuurfenomeen zijn de Niagara watervallen. Je kunt de watervallen van dichtbij ervaren, wanneer je een boottocht boekt met de Maid of the Mist. Ontario biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie.

Vanaf
€ 1149,-Per persoon
 • Wereldstad Toronto
 • Sfeervolle steden in de provincie Quebec
 • Genieten in de natuur
 • Korter of langer kan
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door TravelWorld
TravelWorld

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

2 reacties

 • Berend Huiskens zei:

  Wat een gave reis! Deze zou ik wel eens willen maken. Helaas het geld er niet voor. Hoe kan ik meer geld verdienen om zo deze reis te bekostigen? Ik hoop dat jullie nog tips hebben.

  • GlobeHopper.nl | Monique zei:

   Dag Berend, ja mooie reis hè! Op zich hoeft een camperreis in Canada helemaal niet zo duur te zijn. Als je buiten de vakantieperiodes (het hoogseizoen) kunt reizen en bijvoorbeeld bewust de voordeligste campsites uitkiest (kijk voor tips eens bij ons artikel met tips voor camperreizen Canada). Mocht een dergelijke reis toch boven je budget zijn, kijk dan eens bij het landenoverzicht; ook dicht bij huis zijn prachtige bestemmingen te vinden!

Plaats een reactie

15-daagse camperreis vanuit Toronto – Oost-Canada

€ 1149,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie