Terug naar resultaten

15-daagse auto familierondreis Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Liechtenstein

De mooiste uitzichten in 5 landen

Wat een variatie! Met deze reis worden je kinderen echte Europa-kenners. Je ontdekt Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland én minilandje Liechtenstein in één reis. Meren, bergen, bossen, een pretpark én de hoogste stad van Europa.

Vakantie in vijf verschillende landen! Via een van de leukste pretparken van Duitsland reis je naar de Oostenrijkse meren en bergen. Dan door naar Zuid-Tirol in Italië, één van de mooie wandelgebieden die Italië rijk is. Daarna ga je naar de hoogste stad van Europa, het Zwitserse Davos. Je sluit de reis af in het minilandje Liechtenstein!

We verblijven in
In Zuid-Duitsland begint het avontuur in Baden-Württemberg met een bezoek aan pretpark Tripsdrill, vanuit Hotel Herzogskelter in Güglingen. Je reist vervolgens verder naar Zuid-Oostenrijk. Hier in Karinthië vind je veel kasteeltjes tussen bergen, weides en meertjes. In Italië verken je het wandelgebied van Zuid Tirol. Racines is een van de “Alpine Pearls. De wandelroute ‘BergErlebnisWelt’ in Racines is erg leuk voor kinderen. Langs de route zijn er allerlei leuke en leerzame attracties. Ook leuk is het kasteel Wolfsthurn op ca. 10 minuten van het hotel.
Na Italië volgt Zwitserland. Even koninklijk genieten in het Hilton (Garden Inn) van Davos. Meer natuurschoon natuurlijk, in een weer heel ander uniek berggebied met bergliften en familieactiviteiten. Bezoek ook Madrisa Land! Een park met boerderijen, bossen en valleien, rond de mythen en legenden. Een uitdagend adventure park waar volwassenen en kinderen zich uitstekend vermaken. De reis eindigt in vorstendom Liechtenstein in Jufa Hotel Malbun. Dit is een modern hotel hoog in de bergen, met (spel)voorzieningen voor families, in een omgeving met o.a. prachtige fietsmogelijkheden.

15-daagse auto familierondreis Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Liechtenstein route
Vanaf
€ 1263,-Per persoon
  • afwisselende familiereis door 5 landen
  • met verblijf in heerlijke hotels en leuke activiteiten
  • KärntenCard, Davos Kloster Card inbegrepen voor gratis gebruik berglift
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door Pharos Reizen
Pharos Reizen

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

15-daagse auto familierondreis Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Liechtenstein

€ 1263,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie