Terug naar resultaten

12-daagse privé rondreis India

Best Deal Discover India

Deze 12-daagse rondreis India laat je het beste zien van het land voor de scherpste prijs! Reizend langs de sprookjesachtige steden en landschappen van Rajasthan ontdekt je de juwelen van India.

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door India beschik je over een privé chauffeur en gidsen op locaties en verblijf je in uitstekende driesterrenhotels.

Je reis begint in de hoofdstad Delhi. Vanuit Bikaner reis je verder door de woestijn en aanschouw je het nomadenleven terwijl het prachtige landschap, bestaande uit steenvlakten, zandduinen, tempels en steppen, aan je voorbijglijdt.

Hoogtepunten van Rajasthan

Aangekomen in Jodhpur kun je dwalen tussen de indigoblauwe huizen van de Bhraman kaste en imposante Maharadja paleizen. Het wonderbaarlijke Udaipur, met zijn drie meren, mooie paleizen en tuinen lijkt regelrecht het decor uit een sprookje. Je ontdekt ook het pittoreske witte stadje Pushkar, een bedevaart oord voor Hindoes gelegen aan een meer. Heilige Sadhu mannen zitten hier op de ghats te bidden.

Bewonder de Taj Mahal in Agra

Bekijk een Bollywood film in Jaipur, een zeer populaire bezigheid van de Indiase bevolking. Uiteraard kan een bezoek aan het meest romantische wereldwonder ter wereld de Taj Mahal in Agra niet ontbreken aan je reis door India.

Vanaf
€ 1417,-Per persoon
  • Boottocht op het meer in Udaipur
  • Bedevaartsoord Pushkar
  • Bezoek aan het schitterende Amber fort in Jaipur
  • Taj Mahal bij zonsopgang
  • Ontdek het Maharadja verleden
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333Travel
333Travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

12-daagse privé rondreis India

€ 1417,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie