Terug naar resultaten

12-daagse privé rondreis Dubai en Bali, Indonesië

Verrassend Dubai en Bali

Bali met tussenstop in Dubai

Combineer het populaire Bali met een 2-daagse stopover in wereldstad Dubai in één vakantie. Tijdens uw rondreis geniet u van de pracht en praal van Dubai en de uitbundige natuur, kleurrijke cultuur en prachtige stranden van godeneiland Bali.

Vakantie Dubai

Uw rondreis start in Dubai waar u in het oude centrum verblijft. In Dubai ziet u op de ene hoek van de straat een traditionele souk en even verderop het hoogste gebouw ter wereld. Het is één van ’s werelds beste citytrips, maar tegelijkertijd kunt u er ook aan het uitgestrekte zandstrand vertoeven. Behalve de stad heeft het Emiraat van Dubai nog meer te bieden. Zo kunt u deelnemen aan de indrukwekkende sunset jeepsafari door de woestijn.

Vakantie Bali

Vervolgens vliegt u verder naar het prachtige Bali. U start met een verblijf in het groene centrum. Hier heeft u genoeg tijd om de prachtige natuurlijke omgeving en het kunstenaarsdorp Ubud met haar vele kunstmarkten, galerieën en het beroemde apenbos te verkennen. Ook zult u een avontuurlijke excursie door de natuur van Ubud doen. U kunt kiezen uit raften, fietsen of wandelen.

U eindigt uw rondreis door Indonesië met een ontspannen strandverblijf aan het mooie zandstrand van Sanur Beach. Sanur is een rustig stadje en voor Nederlanders wellicht de meest populaire badplaats op Bali. Het heeft haar oorspronkelijke en authentieke karakter door de jaren heen weten te behouden en hier geniet u de laatste dagen van zon, zee, strand in een sfeervol luxe resort direct aan het strand.

Vanaf
€ 1468,-Per persoon
  • Verblijf in wereldstad Dubai
  • Verblijf in kunstenaarsdorp Ubud in sfeervol lokaal hotel
  • Een avontuurlijke excursie op Bali: Raften, fietsen of wandelen
  • Strandverblijf in geliefd 4* hotel in Sanur
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door 333 Travel
333 Travel

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

12-daagse privé rondreis Dubai en Bali, Indonesië

€ 1468,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie