Terug naar resultaten

11-daagse individuele rondreis Noord-Vietnam

Bergen en baaien

Bergen en baaien is een afwisselende programma waarbij je begint in de bruisende hoofdstad Hanoi. Maak kennis met het rijke verleden van deze prachtige stad die veel intiemer aanvoelt dan de omvang doet vermoeden. Niet alleen zijn er prachtige bezienswaardigheden, het is ook heerlijk om lekker te slenteren en te dolen door de vele kleine straatjes van het oude centrum.

Vervolgens laat je de drukte van de stad achter je  voor de prachtige bergen en natuur van de Sapa provincie. Het is niet voor niks dat dit stadje al een behoorlijke toeristische historie heeft, want al in de tijd van de Franse kolonisatie van Vietnam was Sapa een geliefde plek voor de hi-society van Hanoi om even de stad te verlaten en de rust en schone berglucht op te zoeken. Het is niet voor niks dat dit plaatsje je soms doet denken aan een Alpen dorpje. Wandelen is de beste manier om Sapa beter te leren kennen dus staan er hier een aantal mooie en niet al te zware wandelingen op het programma.

Na Sapa reis je eerst naar Ninh Binh en vervolgens Halong Bay, een reis in Vietnam is niet compleet zonder bezoek aan deze prachtige werelderfgoed plek. Het machtige karstgebergte met de prachtige baaien is wellicht wel het meest onvergetelijke plaatje van Vietnam. Laat je lekker in de watten leggen tijdens een twee-daagse cruise door dit mooie gebied. Nadat de boot is afgemeerd word je teruggebracht naar Hanoi en kun je vanaf daar je reis voortzetten.

11-daagse individuele rondreis Noord-Vietnam
Vanaf
€ 1371,-Per persoon
  • Historie en natuur staan centraal in deze reis door Noord-Vietnam
  • Maak kennis met het rijke verleden van Hanoi
  • Vergaap je aan de schoonheid van de Sapa provincie
  • Maak een 2-daagse cruise door het karstgebergte met schitterend baaien
Bekijk bij de reisorganisatie
Deze reis wordt aangeboden door AsiaDirect
AsiaDirect

Foto's van de reis

Reacties op deze reis

Heb je deze reis gemaakt? Laat anderen weten wat je ervan vond. Wil je deze reis maken en heb je vragen? Stel ze hier.

Plaats een reactie

11-daagse individuele rondreis Noord-Vietnam

€ 1371,- per persoon
Bekijk bij de reisorganisatie