Stedentrip Hongkong (of stopover)

Stedentrip Hong Kong

Vliegtickets naar China

Skyscanner
WTC.nl
Vliegwinkel.nl
Vliegtickets.nl

Hotels boeken in China

Agoda.nl
Booking.com
Trivago.nl
Hotels.com

Hongkong dag 1 tot dag 3

Hongkong is één van de leukste steden in Azië. Zoek je een leuke Citytrip-bestemming in Azië of maak je een stopover in China onderweg naar een volgende bestemming, aarzel dan niet om enkele dagen in het kosmopolitische Hongkong door te brengen! Drie dagen in Hongkong kun je als volgt indelen:

Dag 1: Aankomst in Hongkong en tijd om te acclimatiseren. Neem de eerste avond meteen een kijkje bij Victoria Harbour en zorg dat je om 20.00 uur de Symphony of Lights lichtshow bijwoont. Een leuke start van jouw stedentrip Hongkong!

Lichtshow in de Victoria Harbour Hong Kong
hongkong

Dag 2: Wandel langs één van de beroemdste bezienswaardigheden van Hongkong; de Avenue of the Stars en pak vervolgens de Star Ferry naar Hongkong Island. Via de Midlevel Escalators loop je naar de Peak Tram. Neem de tram omhoog en wacht bovenop Victoria Peak op zonsondergang voor een fenomenaal uitzicht over Hongkong.

Dag 3: Verken de vele shopping malls van Hongkong of breng de ochtend door bij het heerlijke openbare zwembad in Kowloon Park. Lunch bij Tim Ho Wan, het goedkoopste Michelin Sterrestaurant ter wereld. Neem ’s avonds een kijkje op Temple Street Market en sluit je stedentrip Hongkong af met een drankje tussen de locals.

Tim Ho Wan Michelen Ster restaurant

Bezienswaardigheden in deze stedentrip

Andere interessante rondreizen door China