Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is één van de meest afwisselende reisbestemmingen in Afrika. De zeer diverse natuur, wildparken waar je de gehele Big Five kunt spotten en de bijzondere culturen maken een rondreis in Zuid-Afrika uniek. Het land is ideaal voor een flydrive per auto of camper en ook zeer geschikt  voor een familievakantie.

Zuid-Afrika bezienswaardigheden

Maak in het noorden van Zuid-Afrika kennis met het Krugerpark, de Panoramaroute, Swaziland, canyons, bergen en de Wetlands. Het zuiden heeft juist de beroemde Tuinroute met bergen en lagunes, struisvogelboerderijen, de wijnstreek en natuurlijk metropool Kaapstad. Vanwege de uitgestrektheid van het land en grote afstanden is het soms lastig keuzes maken welk deel van Zuid-Afrika je het best kunt bezoeken. En of alle highlights wellicht in één reis passen. Bekijk hier de leukste rondreizen in Zuid-Afrika en vind de leukste reistips voor Zuid-Afrika!

De leukste Zuid-Afrika vakanties

Reisinformatie Zuid-Afrika

Beste reistijd Zuid-Afrika: Januari t/m maart en oktober en november voor het zuidwesten. April, mei en september en oktober voor noordoosten.
Goedkoopste vliegticket aanbieder: Vliegwinkel.nl
Vliegtijd Zuid-Afrika: Circa 12 uren.
Beste hotel en hostel deals: Booking.com
Leukste reizen voor koppels: Local Hero Travel of Travelworld
Leukste reizen voor gezinnen: Riksja Family of Djoser Family

Vind je ideale vakantie met de GlobeHopper Vakantiewijzer

Vakantie Zuid-Afrika

Booking.com

Andere leuke reistips en informatie

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"