Zuid-Afrika

Is het je droom om kennis te maken met andere culturen en stammen? Om wilde dieren te spotten en je te vergapen aan de gevarieerde natuur? Zuid-Afrika biedt dat en heel veel meer. Een uitgestrekt land waarin je een heel afwisselende reis kunt maken.

Maak in het noorden van Zuid-Afrika kennis met het Krugerpark, de Panoramaroute, Swaziland, bergen en wetlands. Het zuiden heeft juist de beroemde Tuinroute met bergen en lagunes, struisvogelboerderijen, de wijnstreek en natuurlijk metropool Kaapstad. Vanwege de uitgestrektheid en grote afstanden is het soms lastig keuzes maken welk deel van Zuid-Afrika je het best kunt bezoeken. En of alle highlights wellicht in één reis passen. Bekijk onze reisroutes voor tips over de beste invulling én lees hieronder alles over de leukste bestemmingen in Zuid-Afrika.

Reistips Zuid-Afrika:

Vind je ideale vakantie met de GlobeHopper Vakantiewijzer

Vakantie Zuid-Afrika

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jouw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers. Ydwer woonde voorheen in Ierland en studeerde in Azië. Monique reisde en adviseerde gezinnen jarenlang over de mooiste verre vakanties. Samen trekken wij de wereld rond en delen we al onze tips met jou op GlobeHopper.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!
Booking.com

De leukste Zuid-Afrika vakanties

Andere leuke reistips en informatie

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"