Verenigde Staten

Van hip New York tot de Europese vibe van San Francisco. Van de rode rotsen van Bryce Canyon tot de panoramische vergezichten van de Grand Canyon. Van de witte stranden op de Florida Keys tot de weelderige bergen in de White en Green Mountains. De Verenigde Staten van Amerika hebben een enorme diversiteit aan landschappen en steden.

Rondreizen door de USA kan op heel veel manieren…

Vanwege de grootte van Amerika is het natuurlijk onmogelijk om alles in één vakantie te bezichtigen. De reisafstanden zijn vaak enorm, maar omdat er onderweg zoveel te zien is, maakt dit je reis ook bijzonder. Kies je voor een ‘roadtrip’ door West-Amerika? Ga je pretparken bezoeken in Florida? Wordt het een stedentrip New York of een reis met auto of camper? Of treed je van de gebaande paden en kies je voor de staten die niet aan het vaste land grenzen; Alaska of Hawaii? Laat je inspireren door onze tips en reisroutes!

Georganiseerde rondreizen door de Verenigde Staten: Ben je op zoek naar een rondreis door de Verenigde Staten waarbij alles voor je is geregeld? Wij verzamelden hier de mooiste georganiseerde vakanties in de Verenigde Staten van diverse Nederlandse reisorganisaties.

Reistips in de Verenigde Staten

De leukste vakanties in Amerika

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten