Uruguay

Uruguay ligt verstopt tussen Brazilië en Argentinië aan de Zuid-Amerikaanse kust. Het compacte land is nog niet razend populair bij reizigers, maar heeft juist daardoor heel veel te bieden aan vakantiegangers en backpackers die graag ‘van de gebaande paden’ reizen. Van de charmante badplaats Punta del Esta tot de moderne hoofdstad Montevideo. En van het koloniale plaatsje Colonia del Sacramento tot het ontdekken van de typisch Uruguayaanse keuken: Uruguay gaat je zeker verrassen. Bovendien grenst het land aan de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, waardoor een dagtrip of uitstapje vanuit Argentinië snel gemaakt is. Ontdek hier wat Uruguay jou allemaal te bieden heeft!

Vind je ideale vakantie met de GlobeHopper Vakantiewijzer
Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jouw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers. Ydwer woonde voorheen in Ierland en studeerde in Azië. Monique reisde en adviseerde gezinnen jarenlang over de mooiste verre vakanties. Samen trekken wij de wereld rond en delen we al onze tips met jou op GlobeHopper.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!

Andere leuke reistips en informatie

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"