Peru

Peru is een van de meest opwindende landen in Zuid-Amerika: het land van de Inca’s en lama’s, van prachtige oude steden, indrukwekkende natuur en de traditionele Indiase cultuur. Het onbetwiste hoogtepunt van Peru is natuurlijk Machu Picchu; de verloren stad van de oude Inca’s die diep in de bergen is weggestopt. Maar ook de fascinerende oude stad Cuzco, Sacred Valley, de Colca Canyon met zijn condors en de met sneeuw bedekte toppen van de Andes zijn een bezoek waard. Net als de mysterieuze Nazca-lijnen in de droge woestijn, de drijvende eilanden op het Titicacameer en de tropische Amazone-jungle. Lees hieronder welke plekken je absoluut móet bezoeken in Peru en hoe je deze combineert in de ultieme Peru rondreis.

Reisinformatie Peru

Beste reistijd Peru: december tot en met februari voor Lima, april tot november voor de kustregio en augustus en september voor de Andes
Goedkoopste vliegticket aanbieder: Vliegtickets.nl
Vliegtijd Peru: 13,5 uur bij een rechtstreekse vlucht
Beste hotel en hostel deals: Booking.com
Leukste reizen voor koppels: Local Hero Travel of ANWB reizen
Leukste reizen voor gezinnen: Djoser of Riksja Family
Bekijk en vergelijk vakanties en rondreizen Peru

Activiteiten en bezienswaardigheden in Peru

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten