Peru

Peru is een van de meest opwindende landen in Zuid-Amerika: het land van de Inca’s en lama’s, van prachtige oude steden, indrukwekkende natuur en de traditionele Indiase cultuur. Het onbetwiste hoogtepunt van Peru is natuurlijk Machu Picchu; de verloren stad van de oude Inca’s die diep in de bergen is weggestopt. Maar ook de fascinerende oude stad Cuzco, Sacred Valley, de Colca Canyon met zijn condors en de met sneeuw bedekte toppen van de Andes zijn een bezoek waard. Net als de mysterieuze Nazca-lijnen in de droge woestijn, de drijvende eilanden op het Titicacameer en de tropische Amazone-jungle. Lees hieronder welke plekken je absoluut móet bezoeken in Peru en hoe je deze combineert in de ultieme Peru rondreis.

Reisinformatie Peru

Beste reistijd Peru: december tot en met februari voor Lima, april tot november voor de kustregio en augustus en september voor de Andes
Goedkoopste vliegticket aanbieder: Vliegwinkel.nl
Vliegtijd Peru: 13,5 uur bij een rechtstreekse vlucht
Beste hotel en hostel deals: Booking.com
Leukste reizen voor koppels: Tenzing Travel of Riksja Travel
Leukste reizen voor gezinnen: Djoser of Sawadee

Activiteiten en bezienswaardigheden in Peru

Vind je ideale vakantie met de GlobeHopper Vakantiewijzer

Handige informatie

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jouw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers. Ydwer woonde voorheen in Ierland en studeerde in Azië. Monique reisde en adviseerde gezinnen jarenlang over de mooiste verre vakanties. Samen trekken wij de wereld rond en delen we al onze tips met jou op GlobeHopper.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!

Andere leuke reistips en informatie

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"