Noorwegen

Noorwegen is hipper dan hip! Het land is populair als autovakantie-bestemming. Maar er zijn ook steeds meer mogelijkheden om op een originele manier in Noorwegen rond te reizen. Wist je bijvoorbeeld dat je Noorwegen heel goed tijdens een camperreis vakantie kunt bezoeken? Je vindt er vele campings op idyllische plekjes en midden in nationale parken. En het is in Noorwegen toegestaan om te wildkamperen! Maar ook een onvergetelijke treinreis met de Flamsbana (een van steilste spoorwegen ter wereld) is een aanrader. Bovendien is het sinds afgelopen jaar mogelijk om met een rechtstreekse veerboot-verbinding vanuit Nederland naar Noorwegen te varen. De nieuwe ferrymaatschappij Holland Norway Lines onderhoudt een wekelijkse verbinding tussen Eemshaven en Kristiansand.
Kortom: heel veel redenen om de waanzinnige natuur van Noorwegen met je eigen ogen te gaan bekijken! Bekijk hier alle vakanties in Noorwegen, inclusief de camperreizen en treinreizen!

Reisinformatie Noorwegen

Beste reistijd Noorwegen: mei t/m augustus.
Goedkoopste vliegticket aanbieder: Vliegtickets.nl
Vliegtijd Noorwegen: Circa 2 uren.
Beste hotel en hostel deals: Booking.com
Leukste reizen voor koppels: Riksja Travel of TUI
Leukste reizen voor gezinnen: ANWB reizen of TravelWorld
Bekijk en vergelijk rondreizen en vakanties Noorwegen

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten