Nicaragua

Nicaragua is het grootste land in Midden-Amerika en tegelijk een van de minst bezochte bestemmingen. Het land staat nog in de toeristische kinderschoenen, wat het een enorm interessant reisdoel maakt. Hier vind je een authenticiteit en een diversiteit waar bekende buurman Costa Rica jaloers op is.

Nicaragua begint langzaamaan de harten te winnen van de rugzaktoeristen, met een ongedwongen backpacksfeer tot gevolg. Je ontdekt er imposante vulkanen, wonderschone meren, romantische koloniale steden en stranden met en hoge relax-factor. Voeg daar de gastvrije bevolking en een flinke dosis cultuur aan toe, en je hebt je volgende favoriete vakantieland.

Alles op een relatief kleine oppervlakte in het veiligste land uit de regio. Want Nicaragua kent dan wel een turbulent verleden, maar het heeft al vele jaren veruit de laagste criminaliteitscijfers in Midden-Amerika. Ontdek dit heerlijke land voor de grote massa je voor is!

Leukste bestemmingen en bezienswaardigheden in Nicaragua

Vind je ideale vakantie met de GlobeHopper Vakantiewijzer
Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jóuw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers. Ydwer woonde voorheen in Ierland en studeerde in Azië. Monique reisde en adviseerde gezinnen jarenlang over de mooiste verre vakanties. Samen trekken wij de wereld rond en delen we al onze tips met jou op GlobeHopper.

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!

GlobeHopper reistips

Booking.com

Andere leuke reistips en informatie

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"