Namibië

In Namibië ontdek je een heel ander Afrika dan op andere safari-bestemmingen zoals Kenia, Tanzania of Zuid-Afrika. Olifanten en leeuwen spotten kan in het prachtige Etosha National Park. Maar Namibië staat daarnaast ook bekend om de uitgestrekte natuurgebieden. Ontdek de rode zandduinen van Sossusvlei, de indrukwekkende Fish River Canyon en een stukje Duitse geschiedenis in Swakopmund of Lüderitz. Spot scheepswrakken aan de Skeleton Coast, surf met een zandboard over de duinen van de Namib Woestijn en dompel je onder in de cultuur van de Himba-stam en de inheemse San-bevolking. Bekijk en vergelijk rondreizen en vakanties naar Namibië van diverse reisorganisaties.

Slaap in kleinschalige B&B’s, op authentieke farmstays, op campsites in-the-middle-of-nowhere of in luxe lodges. Namibië staat garant voor een avontuurlijke vakantie in Afrika waar je op eigen houtje – per 4×4 huurauto of 4WD-camper – kunt rondreizen!

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten