Italië

Of je nu naar Italië gaat voor een stedentrip of een zonvakantie, voor de lekkerste pizza of de traditionele pasta, voor de historie of de natuur; een vakantie Italië is super veelzijdig!

Ontdek de historische schatten van Rome, kus je geliefde op de beroemde Ponte Vecchio in Florence of shop-till-you-drop in Milaan. Wandel langs de kleurrijke dorpjes van Cinque Terre. Kampeer aan het Gardameer. Strijk neer op één van de witte stranden aan de azuurblauwe zee van Puglia. Reis door de sprookjesachtige landschappen van Toscane. Plan een flydrive naar Sicilië of Sardinië. Verken het groene en authentieke ‘hart van de Italiaanse laars’ Umbrië.

En dan zijn er nog zóveel andere regio’s in Italië te ontdekken! Benieuwd naar de leukste vakantietips voor Italië? Die vind je hier!

De leukste Italië vakanties

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten