India

India is één van de meest fascinerende landen in Azië. Kleurrijk, intens, vol culturele schatten, de meest uiteenlopende natuurgebieden en vol tegenstrijdigheden. Van chaotische metropolen tot uitgestrekte theeplantages en van mysterieuze tempelcomplexen tot bergen en woestijnen; je vindt het hier allemaal.

India is een bestemming voor de meer ervaren reiziger. Bezoek je Azië voor het eerst dan zul je al snel een cultuurshock te verwerken krijgen waar je misschien nog niet klaar voor bent. Maar laat je ook niet afschrikken door dit immense gevarieerde land. Ga op ontdekkingstocht buiten de grootste steden, en je merkt al snel dat mensen er vriendelijk en behulpzaam zijn. De variatie van een rijke cultuur, uitstekende keuken, wildparken, hoogvlakten, zandduinen, uitgestrekte meren, wouden en een prachtige kustlijn zijn slechts enkele ingrediënten waarmee India je betovert.

Welk deel je van India je bezoekt, hangt af van de reisperiode en de tijd die je hebt. Wij ontdekten het noorden in de heetste tijd van het jaar, met highlights als het culturele Rajasthan, mysterieus Varanasi en de bergen van Darjeeling.

Bestemmingen in India

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jóuw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers. Ydwer woonde voorheen in Ierland en studeerde in Azië. Monique reisde en adviseerde gezinnen jarenlang over de mooiste verre vakanties. Samen trekken wij de wereld rond en delen we al onze tips met jou op GlobeHopper.

 

Volg ons op Facebook

 

 

Volg ons op Instagram

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!

GlobeHopper reistips

Booking.com

Top 3 in India

Georganiseerde rondreizen naar India met Nederlands beste reisorganisaties

Bekijk en vergelijk onderstaande rondreizen naar India, aangeboden door Nederlands beste reisorganisaties zoals Riksja Travel, 333Travel, TUI, De Jong Intra, Djoser, Tenzing Travel, Kras, Fox Verre Reizen, Baobab, Koning Aap, Sawadee en nog veel meer.

Gebruik de balk om op de prijs te filteren,

Producten per pagina:
Sortering:

15-daagse groepsrondreis India
16-daagse privé rondreis met chauffeur Land van de Maharadja's
19-daagse groepsrondreis Kleurrijk Zuid-India
21-daagse groepsrondreis India & Nepal
22-daagse privé rondreis met chauffeur India & Nepal
25-daagse Easy going groepsrondreis India & Nepal

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Producten per pagina:

Andere leuke reistips en informatie

Deel deze pagina op:
BlogSociety

Copyright © Globehoppper 2017