China

De ruim 20.000 kilometer lange Chinese Muur, het indrukwekkende Terracottaleger, de Verboden Stad, bijna-uitgestorven panda’s in Chengdu, rijstterrassen langs de mooie Li-rivier in Yangshuo, de filmische Avatar-bergen in Zhangjiajie, bruisende steden als Hongkong, Shanghai en Beijing, de mooiste tempels en pagodes, het mysterieuze Tibet en de overheerlijke Chinese keuken… dat is slechts een handvol redenen waarom China op je reisbucketlist moet staan.

Diversiteit van China

Het immense land biedt enorm veel diversiteit en prikkelt al je behoeften, of je nu vooral cultuur, natuur of avontuur zoekt. Voor elk budget is er wel een mooie rondreis te bedenken; je kunt namelijk vliegtuigen, snelle bullettreinen en de langzame en voordelige lokale treinen met elkaar combineren.

Rondreizen China

Wij reisden zes weken door China en merkten dat we maar moeilijk konden kiezen tussen alle bezienswaardigheden. Bekijk onze reisroutes door China én tips over hoe je van A naar B komt bij de verschillende bestemmingen, dat helpt jou bij het bepalen van de reisroute die het best bij je interesses, tijd en budget past. Bekijk hier een overzicht voor een geheel verzorgde rondreis door China. De goedkoopste vliegtickets naar China vind je op Skyscanner. Voor een groot aanbod aan hotels, hostels en andere verblijven raden wij Booking.com aan.

Bestemmingen en bezienswaardigheden in China

Blogs over China

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jóuw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers (oorspronkelijk uit Friesland en Gelderland). Ydwer is online marketeer, woonde jarenlang in Ierland en studeerde in Azië. Monique is schrijver, werkte in het toerisme en maakte in haar eentje 3 wereldreizen. Op dit moment reizen wij samen de wereld rond én delen we al onze tips op deze site om jou te inspireren. Bekijk mooie routes voor rondreizen, de leukste bezienswaardigheden en lees onze ‘insiders tips’ & ervaringen!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!

Reistips China

Booking.com

Rondreizen door China met Nederlands beste reisorganisaties

Bekijk en vergelijk onderstaande rondreizen door China, aangeboden door Nederlands beste reisorganisaties zoals Riksja Travel, 333Travel, TUI, De Jong Intra, Djoser, Tenzing Travel, Kras, Fox Verre Reizen, Baobab, Koning Aap, Sawadee en nog veel meer.

Gebruik de balk om op de prijs te filteren,


Producten per pagina:
Sortering:

10-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap inclusief vliegreis China
10-daagse privé rondreis inclusief vliegreis Beijing, Xi'an & Shanghai
11-daagse privé rondreis China in Vogelvlucht
12-daagse groepsrondreis inclusief vliegreis Ontdek China
12-daagse privé rondreis inclusief vlucht China in Vogelvlucht
13-daagse privé rondreis Kleurrijk China
14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China
14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China All-In
14-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Authentiek China
14-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Beijing, Shanghai en Hong Kong
14-daagse privé rondreis incl. vliegreis Kleurrijk China
14-daagse privé rondreis Klassiek China
15-daagse groepsrondreis inclusief vliegreis Klassiek China
15-daagse privé rondreis inclusief vliegreis Klassiek China
15-daagse rondreis Klassiek China

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 volgende

Producten per pagina:

Deel deze pagina op:

Copyright © Globehoppper 2017