Botswana

Botswana is een land vol superlatieven. Het telt de grootste olifantenpopulatie ter wereld. Zijn spectaculaire Okavango Delta is de grootste binnenlandse delta op aarde. En een safari-reis in Afrika wordt nergens zo uniek als in Botswana. Bekijk en vergelijk rondreizen en vakanties naar Botswana van diverse reisorganisaties.

Hier geniet je namelijk niet alleen van indrukwekkende natuurparken zoals wilde dierenparadijs Chobe National Park, Central Kalahari Game Reserve, Moremi Game Reserve en de uitgestrekte Makgadikgadi zoutpannen. Maar je kunt in Botswana ook kiezen voor een heuse fly-in safari naar de Okavango Delta. Met een sportvliegtuigje vlieg je naar één van de luxe lodges in de delta, van waaruit je op riviersafari gaat, de Big Five kunt spotten en kennis maakt met het unieke ecosysteem. Bekijk hieronder onze reistips voor Botswana en onze selectie van de mooiste rondreizen!

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten