Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika hebben een enorme diversiteit aan landschappen en steden. Van hip New York tot de Europese vibe van San Francisco. Van de rode rotsen van Bryce Canyon tot de panoramische vergezichten van de Grand Canyon. Van de witte stranden op de Florida Keys tot de weelderige bergen in de White en Green Mountains. En alles daar tussenin…

‘The States’, zoals het door de Amerikanen het vaakst wordt genoemd, vormen het op twee na grootste land op aarde. Natuurlijk onmogelijk om in één vakantie te bezichtigen. De reisafstanden zijn vaak enorm, maar omdat er onderweg zoveel te zien is, maakt dit je reis ook bijzonder.

Kies je voor de variatie van een ‘roadtrip’ door West-Amerika, ga je pretparken bezoeken in Florida, wordt het een stedentrip of een reis met auto of camper? Of treed je van de gebaande paden en kies je voor de staten die niet aan het vaste land grenzen; Alaska of Hawaii? Laat je inspireren door de tips en reisroutes en kies de vakantie door Amerika die helemaal bij jou past.

Bestemmingen in de Verenigde Staten

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is jóuw online reisgids en ónze passie. Wij zijn Ydwer en Monique, twee reislustige import-Amsterdammers (oorspronkelijk uit Friesland en Gelderland). Ydwer is online marketeer, woonde jarenlang in Ierland en studeerde in Azië. Monique is schrijver, werkte in het toerisme en maakte in haar eentje 3 wereldreizen. Op dit moment reizen wij samen de wereld rond én delen we al onze tips op deze site om jou te inspireren. Bekijk mooie routes voor rondreizen, de leukste bezienswaardigheden en lees onze ‘insiders tips’ & ervaringen!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Laat je e-mail achter en ontvang gratis de laatste reistips & reisinspiratie én je bent als eerste op de hoogte van leuke winacties!

GlobeHopper reistips

Booking.com
Deel deze pagina op:

Copyright © Globehoppper 2017