Ziplinen met Flight of the Gibbon in Chiang Mai

Vlieg door de boomtoppen bij Flight of the Gibbon

Ben je op zoek naar een spectaculair avontuur in het regenwoud bij Chiang Mai? Dan is het beroemde Flight of the Gibbon zipline park net buiten het centrum van Chiang Mai een grote aanrader! Flight of the Gibbon in Chiang Mai is de langste zipline (ook wel tokkelbaan genoemd) in heel Azië. Een 5 kilometer lang parcours ligt hier te wachten op de echte ‘thrill seekers’. Je zoeft langs 33 platformen hoog in de bomen, en er zijn ook nog eens 3 luchtbruggen en 2 abseil locaties. Een spectaculaire dag in het regenwoud van Thailand. Bovendien heb je grote kans om gibbons en andere apen te spotten! Ook tropische vogels komen hier in grote aantallen voor.

Zipline avontuur inclusief vervoer en lunch

Je wordt persoonlijk begeleid door twee gidsen per groep om je veiligheid te garanderen. Kies uit één van de drie vertrektijden voor een tour bij zonsopgang, halverwege de ochtend of in de middag. Deze dagexcursie is inclusief vervoer van en naar het hotel of hostel en een lekkere Thaise lunch. Meer informatie vind je in de link hieronder, waar je ook tickets kunt boeken.

Kosten Flight of the Gibbon in Chiang Mai

De Flight of the Gibbon zipline in Chiang Mai is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Maar hou er rekening mee; dit eco-avontuur in de boomtoppen is echt een spannende uitdaging, vooral voor mensen met hoogtevrees! Kosten: vanaf € 103,- per persoon. Tickets voor Flight of the Gibbon kun je hier boeken.

Op de foto’s zie je onze familieleden Boukje en Robbin ziplinen bij Flight of the Gibbons in Chiang Mai. Zij vonden het een te gek avontuur!