Vondelpark Amsterdam

Vondelpark Amsterdam in de zomer

Het meest bekende stadspark van Nederland vind je in het centrum van Amsterdam; het langgerekte Vondelpark. Drukbezocht door ‘locals’ en toeristen. Met als toppunt van gezelligheid de voorjaars- en zomeravonden wanneer het park gevuld wordt met groepjes mensen die in het gras neerstrijken en al barbecueënd en nippend aan hun biertje of wijntje het leven vieren.

Vondelpark

Ben je geen BYO-type? (Bring Your Own). Kies dan één van de horecagelegenheden in het park. Vondelpark3 in het voormalige Filmmuseum (bij ingang centrum), het Blauwe Theehuis (in het midden van het park) of de Vondeltuin (uitgang zuidzijde).

Vondelpark Amsterdam

Ben je tussen mei en augustus in Amsterdam? Dan kun je regelmatig een gratis optreden bijwonen in het Vondelpark openluchttheater. Van lokale talenten tot bekende acts! Kijk voor de agenda op de website van het Vondelpark openluchttheater.

Vondelpark vanuit de lucht
Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten