Hotels in Yogyakarta

Op zoek naar de leukste hostels en hotels in Yogyakarta op Centraal-Java? Wij verbleven enkele weken in Yogyakarta en namen een kijkje bij de leukste hostels, middenklasse hotels, homestays én luxe hotels. In elke categorie selecteerden we de top 3. Onze aanraders vind je hieronder!

Hostels in Yogyakarta

Laura's Backpacker 523 Jogjakarta

Laura's Backpacker 523

Populairste hostel in Yogyakarta! In hartje centrum op loopafstand van Malioboro Street. Uitstekende plek om andere backpackers te ontmoeten. Met tuin, terras en gratis WiFi.

Wood Stone Hostel Yogyakarta

Wood Stone Hostel

Heel net maar gezellig hostel in het centrum van Yogyakarta. Met veel houtelementen, een tuin, bar met relaxruimte en gratis WiFi. Er zijn zowel slaapzalen als privékamers beschikbaar.

Yez Yez Yez All Good Hostel Yogyakarta

Yez Yez Yez All Good Hostel

Erg knus hostel op een rustige locatie net buiten het centrum van Yogyakarta. Met zwembad (!), tuin, veel chillplekken, gratis WiFi en een relaxte sfeer. Met slaapzalen en privékamers.

Budget hotels en Middenklasse hotels in Yogyakarta (ook aanraders voor gezinnen met kids!)

Omah Kecebong Guesthouse Jogjakarta Indonesie

Omah Kecebong

Het sfeervolle Omah Kecebong is een kleinschalig guesthouse net buiten Yogyakarta gelegen, tussen de rijstvelden en traditionele Javaanse dorpen. Een heerlijke uitvalsbasis voor je bezoek aan Jogjakarta waar je kennis maakt met de Javaanse cultuur. De kamers zijn gebouwd in Javaanse stijl en je kunt deelnemen aan leuke activiteiten; een ossenkar rit, rijst planten, ploegen, traditionele kledij uitproberen, etc. Ook erg leuk voor gezinnen met kids.

Duta Garden Hotel Yogyakarta

Duta Garden Hotel

Heerlijk hotel in Yogyakarta met zeer ruime kamers, een buitenzwembad, restaurant en excursiebalie. Een oase van rust in een drukke stad. Het Duta Garden Hotel is zeer in trek bij gezinnen met kinderen vanwege de ruimte, rust, het zwembad en vriendelijke personeel.

Rumah Mertua Boutique Hotel & Restaurant Yogyakarta

Rumah Mertua Boutique Hotel

Kleinschalig boetiekhotel net buiten het centrum van Yogyakarta. Met mooie tropische tuin, heerlijk zwembad, goed restaurant, gratis WiFi en heel fijne sfeer.

Luxe hotels in Yogyakarta

Hyatt Regency Yogyakarta hotel

Hyatt Regency Yogyakarta

Prachtig luxe hotel in Yogyakarta waar we onze ogen hebben uitgekeken! Omringd door 22 hectare aan tropische landschapstuinen. Faciliteiten: golfbaan, wellness-centrum, gratis pendeldienst naar het centrum, gratis WiFi, fitness, tennisbanen en een enorm lagunezwembad met een waterval, een glijbaan van 70 meter en een bubbelbad.

Java Villas Boutique Hotel & Resto Yogyakarta

Java Villas Boutique Hotel

Stijlvol luxehotel met een Indonesische twist. Goede locatie in het centrum van Yogyakarta. Met prima restaurant, gratis WiFi en heerlijk binnenzwembad omringd door veel planten.

Lafayette Boutique Hotel Yogjakarta

Lafayette Boutique Hotel

Ken je die Instagram-foto’s waar bekende influencers poseren in een prachtige luxe hotelkamer? Dit ‘Instagrammable’ hotel is hier perfect voor! Geheel in Franse stijl met waanzinnig mooie kamers, een restaurant en gratis WiFi. Het zwembad op het dak biedt uitzicht over Yogyakarta en omgeving.