Tianzi Mountain kabelbaan

Tianzi Mountain kabelbaan

De spectaculaire Tianzi Mountain kabelbaan vinden wij persoonlijk één van de mooiste attracties in het Zhangjiajie National Forest Park in China. Het Tianzi berggebied bestaat uit meerdere pieken, met een 1262 meter als hoogste punt. De kabelbaan is zonder twijfel de meest spectaculaire die wij ooit hebben gezien. Vanaf de voet van de berg wordt je 692 meter meegenomen de hoogte in, over een lengte van 2084 meter. Je zweeft tussen de adembenemende karstrotsen door, naar de top van de berg.

De pieken van deze Zhangjiajie Avatar-achtige rotsen zijn begroeid met dennenbomen. Vanaf de top heb je een adembenemend uitzicht over het natuurpark. Bovendien zijn er leuke wandelingen mogelijk om terug te komen bij de voet van de berg, met prachtige uitzichtpunten onderweg.

Bekijk ons filmpje van deze kabelbaanrit naar Tianzi Mountain in 360 graden

Klik en beweeg met je muis over de video om rond te kijken.

Kosten Tianzi Mountain Cable Car in Zhangjiajie National Park

De kosten voor de Tianzi Mountain Cable Car bedragen 76 Yuan voor een enkele reis (152 Yuan retour). Je hebt ook een entreepas nodig voor het Zhangjiajie National Forest Park, van 248 Yuan per persoon voor 4 dagen toegang. Neem vanaf de ingang van het park een gratis bus naar Tianzi Mountain, er wordt automatisch gestopt bij de kabelbaan.

Andere tips in Zhangjiajie

Zhangjiajie National Park

Avatar Hallelujah Mountain – Zhangjiajie

Tianmen Mountain & ’s werelds langste kabelbaan (Zhangjiajie)