Shoppen op de Temple Street Night Market

Temple Street Night Market

De Temple Street Night Market is een bruisende bazaar waar locals hun goederen aan de man proberen te brengen. Van Chinese theekannen tot jade sieraden en van horloges tot elektronica; alles is er te koop. Dit is de ideale stop indien je souvenirs wilt inslaan en meteen een kijkje wilt nemen op een echte Chinese markt. Op drukke avonden kun je er zelfs muzikanten en waarzeggers vinden om de ervaring compleet te maken.

Eten bij de Temple Street Night Market

Aan de uiteinden van de straat vind je diverse eetstalletjes waar je snacks, smoothies en andere lekkernijen kunt kopen. En ook voor avondeten kun je er terecht; neem plaats op één van de lokale terrassen (met de lage tafels en stoeltjes) en geniet van een betaalbaar noedel- of rijstgerecht.

Locatie en tijden Temple Street Market

De markt is te vinden aan Temple Street in Yau Ma Tei, Kowloon. Kom je per metro, stap dan uit bij MTR Yau Ma Tei Station, Exit C en wandel via Man Ming Lane naar Temple Street. Of stap uit bij MTR Jordan Station, Exit A. Sla rechtsaf Jordan Street op en ga wederom rechts voor Temple Street.
De avondmarkt is dagelijks geopend van 14.00 tot middernacht. Maar de beste tijd om de markt te bezoeken is tussen 16.00 en 22.00 uur, als de levendigheid zijn hoogtepunt bereikt.

Andere tips in Hongkong

Eet bij Tim Ho Wan; goedkoopste Michelin Sterrestaurant ter wereld

Wandelen en dieren spotten in Kowloon Park

Bezoek het bruisende Tsim Sha Tsui & Nathan Road