Ontdek de highlights van Sydney

Sydney bezienswaardigheden en activiteiten australie

Ontdek de meest iconische stad in Australië; Sydney! Het beroemde Opera House (boek hier je begeleide tour), de haven met zijn Harbour Bridge, bekende stranden als Bondi Beach en Manly Beach, het sfeervolle Darling Harbour en de hippe wijk The Rocks; allemaal ingrediënten die deze stad tot één van de meest trendy steden ter wereld maken.

Ontdek de highlights van Sydney

Het fotogenieke Sydney is winkelparadijs, een culturele hotspot en een walhalla voor avonturiers. Shop-till-you-drop in het historische Queen Victoria Building of één van de bruisende markten en winkelcentra, bezoek een museum of een opera voor een culturele injectie en leer surfen of beklim de Harbour Bridge indien je van adrenaline kicks houdt. Boek hier de uitgebreide Sydney BridgeClimb, ook is het mogelijk om hier de Express versie te boeken en is het mogelijk om de brug tot halverwege te beklimmen.

Het uitgaansleven in Sydney is één van de beste in Australië, terwijl je ontspanning kunt vinden in de uitgestrekte botanische tuinen en het relaxte Hyde Park. Prachtige wandelingen zijn te maken langs het Bondi–Coogee kustpad. Bezoek de Taronga Zoo voor een eerste ontmoeting met koala’s, kangoeroes of 4000 andere diersoorten. Stap op de veerboot vanuit Sydney Harbour naar Manly voor een fenomenaal uitzicht over de haven. Maak een uitstapje naar de charmante Blue Mountains en sluit je verblijf af met een diner in één van de vele toprestaurants
Sydney is een enorm dynamische en veelzijdige stad waar de zon (bijna) altijd schijnt; laat je hart veroveren door deze bruisende ‘toegangspoort tot Australië’!