Slapen in een boomhut – Treehouse Nicaragua

Slapen in een boomhut Treehouse Nicaragua e1464026321667

Een tip voor backpackers in Nicaragua; heb je altijd al eens in een echte boomhut in Nicaragua willen slapen? Grijp dan je kans! In het basic maar onwijs leuke Treehouse Nicaragua slaap je in een hangmat of hut in de boomtoppen bij de Mombacho vulkaan.

Canopy, apen, yoga en verscholen zwemlocaties

Treehouse Nicaragua ligt vlakbij Granada en is een échte boomhut in de jungle. De verschillende delen van deze kleinschalige boomhut zijn met elkaar verbonden via een canopy-hangbrug. In het centrale deel vind je een bar met twee zitruimten, waar ’s avonds het feest losbarst terwijl de brulapen vanaf een tak toekijken. Er heerst een echte backpackervibe met een vleugje ‘hippie’ in Treehouse Nicaragua. Wij vonden het een super leuke ervaring!

Er worden uitstapjes georganiseerd naar verscholen zwemlocaties, je kunt een yogales volgen en je kunt mee met de gratis wandeltocht naar een lokale community. Neem hier een kijkje voor de tours en uitstapjes. Verder worden allerlei gezellige activiteiten in de kleinschalige boomhut georganiseerd zoals een pub quiz, live muziek, een filmavond en een glow-in-the-dark feest.

Slapen in Treehouse Nicaragua

Treehouse Nicaragua heeft de volgende slaapkamers en slaapmogelijkheden:

  • Privé Treehouse
  • Privé kamer (gewone kamer)
  • Gedeelde dorm
  • Hangmatten met jungle-view! (hier sliepen wij; geweldig voor een paar nachten!)

Je bereikt Treehouse Nicaragua met een gratis shuttle vanuit Granada. Meer info over de kamers, de gratis shuttledienst en activiteiten vind je op de website: http://www.treehousenicaragua.com