Restaurants in Pakse

Dakterras met La Panorama restaurant

De stad Pakse in Laos telt een aantal sfeervolle restaurants en eetcafés die je niet mag missen. Wij zetten onze favoriete keuzes in Pakse op een rij.

Le Panorama

De mooiste plek om te dineren in Pakse, is volgens ons Le Panorama Restaurant. Dit openluchtrestaurant vind je op de zevende verdieping van het Paksé Hotel. Een sfeervolle plek met het beste uitzicht over de stad en de omliggende bergen. Op het lunch- en dinermenu staan Laotiaanse, Westerse en fusion gerechten, inclusief enkele specials die je alleen in Le Panorama kunt vinden. Ook een drankje met een appetizer tijdens zonsondergang is een aanrader. De prijs-kwaliteitverhouding is hier prima.

Le Panorama Restaurant ligt op de 7e verdieping van het Pakse Hotel
Sinouk Cafe Coffeeshop

Sinouk Café & Coffeeshop

Dit ontbijt- en lunchcafé serveert heerlijke vers gemaakte broodjes, pasta’s en salades. Het is onderdeel van het Residence Sinouk Hotel in het centrum van Pakse. Ook de koffie met zelfgemaakte taartjes en bonbons zijn overheerlijk.

Parisien Café

Deze Franse bakkerij heeft een kleine selectie aan gebakjes en broodjes met koffie en ligt tegenover Sinouk Café. Ook een goede plek als je op zoek bent naar ‘broodjes voor onderweg’.

Parisien Cafe

Jasmin Restaurant, Daolin Restaurant en Sabaidee Pakse Restaurant

Verder vind je aan No. 13 South Road (in het centrum van Pakse) enkele leuke restaurants, zoals het Indiase Jasmine Restaurant, Daolin Restaurant met Aziatische en Westerse gerechten (Tip: bestel de gefrituurde mango als toetje!) en het vergelijkbare Sabaidee Pakse Restaurant, dat er tegenover ligt.

Andere tips in Pakse

Tips voor hostels en hotels in Pakse

Bolaven Plateau

Scooter huren in Pakse