Ontdek de hotspots van Amsterdam-Noord

Ontdek de hotspots van Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt steeds populairder. De hippe barren, restaurants en zonovergoten terrassen poppen als paddenstoelen uit de grond. De Amsterdammers weten Noord inmiddels volop te vinden, maar voor toeristen en andere bezoekers is het een nog vrij onbekend gebied. Dat terwijl het ontzettend makkelijk te bereiken is met de veerpont die direct vanachter het Centraal Station vertrekt.

Pak de veerpont naar Amsterdam-Noord

De pontjes zijn bovendien gratis en je kunt een fiets meenemen, makkelijker kan bijna niet! Hier vind je de leukste plekjes in Amsterdam-Noord op een rij.

Tip voor jouw stedentrip Amsterdam:
* Bekijk onze favoriete hotels in Amsterdam voor elk budget!

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten

Andere tips in Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam? Ontdek onze leukste tips!

Bezoek de leukste musea in Amsterdam

De Dam en omgeving